Ως την Τετάρτη το πρωί θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθως θα δοθεί σε όλους άδεια και η επιστροφή ορίστηκε για την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες μπαίνουν σ’ ένα πολύ πιεστικό δίμηνο, με συνεχή ματς πολύ μεγάλης έντασης και απαιτήσεων, λόγω της ποιότητας των αντιπάλων.

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, σε πρώτη φάση ο ΠΑΣ έχει ενημερωθεί ότι θα παίξει Σάββατο 2 Ιανουαρίου με την Βέροια και ώρα 17:15, ενώ το ματς με τον Παναθηναϊκό μάλλον πηγαίνει για Τετάρτη 6 Ιανουαρίου. Λογικά θα οριζόταν στις 19:30, αλλά δεν αποκλείεται να ζητήσει μεσημέρι ο Παναθηναϊκός με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια των δύο ομάδων στα Γιάννενα. Μένει, επομένως, ως εκκρεμότητα πότε ακριβώς θα γίνει το παιχνίδι του κυπέλλου.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Ναδάλες θα είναι στη διάθεση του προπονητή κανονικά την άλλη Δευτέρα, ενώ για τους Ίλιτς και Τσάβες χρειάζεται υπομονή να δούμε πως θα κυλήσουν οι μέρες της αποθεραπείας τους. Είναι νωρίς να ειπωθεί από τώρα κάτι με βεβαιότητα.