Με δύο νίκες επί των συμπολιτών ΑΓΣΙ και Πανηπειρωτικού συνεχίστηκε το πρωτάθλημα νεανίδων για τον Ηρακλή Ιωαννίνων, που είχε στα δύο αυτά ματς και καλές και κακές στιγμές, αλλά ουσιαστικά μόνο το δεύτερο σετ του αγώνα με τον ΑΓΣΙ κινδύνευσε να το χάσει και να δώσει κάποιες πιθανότητες στους αντιπάλους για κάτι περισσότερο.

Η σύνθεσή του Ηρακλή (Ζιώγος, Στουγιάννος): Θεοδωράκη Ναταλία, Σιόρεντα Ειρήνη, Ράπτη Αναστασία, Ζιώγου Βασιλική, Ζερβοπούλου Ανδρονίκη, Σίμπα Δήμητρα, Παππά Κλειώ, Δημητρέλου Βίκυ, Παπαγεωργίου Μαρίνα, Παππά Κατερίνα, Σπύρου Δήμητρα, Μάνου Μάρθα, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Αναστασούλη Μυρσίνη (Λ).

Ο Ηρακλής εύχεται περαστικά στον Zoran Kovacic και στην σύζυγό του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και γι’ αυτό ο φίλος της ομάδας και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, ανέβαλε το προγραμματισμένο για την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδι του στην πόλη μας. “Ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσει τα προβλήματα και τον περιμένουμε σιδερένιο και δυνατό μαζί μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ηρακλή Ιωαννίνων.