image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέφυγε την αγγαρεία, είδε σοβαρά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, γι’ αυτό και βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει θέαμα στο β’ ημίχρονο, με τον Νίκο Καρανίκα να σημειώνει ότι η καθημερινή προσπάθεια και δουλειά στην προπόνηση ήταν αυτή που επέτρεψε στην ομάδα να βγάλει ρυθμό και να δείξει την ποιότητά της.

«Εμείς ως ομάδα έχουμε φιλοσοφία να μην ξεχωρίζουμε κανένα παιχνίδι. Αυτό μας έχει μάθει ο προπονητής μας, αυτό κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση και σε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες είτε με ομάδες Football League. Αυτά τα παιχνίδια στον όμιλο δεν έχουν επιστροφή, δεν υπάρχει χρόνος να μαζέψεις τα λάθη σου, οπότε είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν και ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως να μετρήσει το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας , αλλά θα το δούμε».

Για το «δέσιμο» παικτών που δεν έχουν την ευκαιρία να παίζουν συχνά μαζί: «Είμαστε επαγγελματίες και είναι σημαντικό να δουλεύεις καθημερινά στην προπόνηση δυνατά είτε παίζεις πολύ είτε λίγο. Όταν αυτό το κάνεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και ανά πάσα στιγμή μπορείς να αποκτήσεις ρυθμό. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό, ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κι άλλους βαθμούς, αλλά συνεχίζουμε. Το Σάββατο πρέπει να καταφέρουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου την οποία οι παίκτες έδειξαν να διασκεδάζουν ξεφεύγοντας από την αυστηρή τακτική αντιμετώπιση που έχουν στο πρωτάθλημα: «Όταν είσαι μια ομάδα πιο προπονημένη, βρίσκεις τους χώρους, έχεις ψυχολογία, βοηθάει και το γήπεδο που δεν το είχαμε, αλλά τώρα το απολαμβάνουμε και προσπαθείς να δημιουργήσεις. Το ποδόσφαιρο, πέρα από το ότι είναι επάγγελμα, είναι και διασκέδαση και πρέπει όταν έχουμε την ευκαιρία να το χαιρόμαστε. Πρέπει να γίνεται σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αν στη Super League τα ματς είναι πιο κλειστά».