image description

Πάρε μέρος με την ομάδα σου και κάνε δικό σου ένα ipad και μία μοναδική εμπειρία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Οι εγγραφές συνεχίζονται στην μεγαλύτερη διοργάνωση 5×5 στην Ελλάδα, Gillette Unileague! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών διεξάγεται για 17η χρονιά και  ο μέγας χορηγός επιφυλάσσει ένα i-pad για κάθε παίχτη της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας και αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται φέτος σε 12 πόλεις:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Αγρίνιο, Κέρκυρα και Σπάρτη και ο νικητής κάθε πόλης φιλοξενείται με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην φαντασμαγορική Πανελλήνια τελική φάση στον Βόλο!

Το Gillette Unileague Euro 2018 θα φιλοξενήσει τις πρωταθλήτριες ομάδες από 10 χώρες: Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβακία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρωσία. Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο που πέρασε, στις 21/10, η Ελλάδα φιλοξένησε το 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Gillette Unileague με το τρόπαιο τελικά να ταξιδεύει στο Καϊζερσλάουτερν της Γερμανίας καθώς η Bolzing FC στέφθηκε πρωταθλήτρια σε μία απίστευτη διοργάνωση.

Ας μην χάσει την ευκαιρία κανένας φοιτητής! Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

Πληροφορίες και Δηλώσεις ως 16/11 στο 6936030100 και στο www.unileague.gr.