image description

Οι ποδοσφαιριστές Τσιέπας και Παπουτζίδης από Δόξα και ΑΕΠ Καραγιαννίων αντίστοιχα μίλησαν στην αίθουσα τύπου μετά το ματς, με τον ποδοσφαιριστή της Κρανούλας να δηλώνει ότι η ομάδα του πίστεψε στην ανατροπή, παρά το 0-2, ενώ ο Παπουτζίδης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας εκ μέρους των συμπαικτών του.

«Δεχτήκαμε 2 γκολ από αδράνεια και δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, αλλά είπαμε με τα παιδιά να ανέβουμε και να το παλέψουμε. Μας βγήκαν τα πράγματα όπως θέλαμε και ήρθε το 1-2 πριν το ημίχρονο. Στα αποδυτήρια είπαμε με τον προπονητή μας ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και βγήκαμε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Ισοφαρίσαμε, είχαμε και 2 δοκάρια να προηγηθούμε και μετά ήρθε η φάση του πέναλτι και κερδίσαμε δίκαια».

Για το τι τους είπε ο προπονητής τους στο ημίχρονο: «Μας είπε ότι μας πιστεύει και μπορούμε.  Στο 2-2 ανεβήκαμε κι άλλο και το πιστεύαμε. Τέτοιες ανατροπές δείχνουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Παπουτζίδης

«Ξεκίνησε καλά το ματς για μας, προηγηθήκαμε, αλλά φάγαμε ένα γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και μετά το ματς πήγε χάλια. Είχε πολλά αράουτ η Δόξα, το γήπεδο είναι κάπως μικρό και μας έβαλαν μέσα στην περιοχή μας. Χάσαμε το ματς, ενώ μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ στο α’ ημίχρονο 0-3 ή 0-4».

Για την ευθύνη της ήττας την οποία ανέλαβε ο προπονητής τους, Γιάννης Σαμαράς: «Κι εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Εμείς φταίμε πιο πολύ από τον προπονητή μας. Από μόνοι μας γυρίσαμε πίσω, δεν μας είπε εκείνος να οπισθοχωρήσουμε. Μας πίεσε ο αντίπαλος και ασυναίσθητα οπισθοχωρήσαμε».