Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 15:00 το μεσημέρι, στο ΔΑΚ Γάλλου Ρεθύμνου. Οι Αρτινοί είναι πανέτοιμοι για την επιστροφή μίας ομάδας της Άρτας στη Β’ κατηγορία έπειτα από 40 χρόνια και ευελπιστούν να φανούν φέτος αντάξιοι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου του Νομού και της Ηπείρου ολόκληρης σ’ αυτήν την κατηγορία!

Ο Καραϊσκάκης πραγματοποίησε στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής «Θ. Ι. Βαρδινογιάννης» την τελευταία της προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα απέναντι στην ομάδα του γιου του Γιάννη Πετράκη, Γιώργου και του Γιάννη Τάτση που είναι βοηθός του.

Ο προπονητής της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου, έχει μαζί του στο Ρέθυμνο 20 ποδοσφαιριστές και αύριο αναμένεται να ανακοινώσει την τελική 18άδα.

Η αποστολή της Αρτινής ομάδας αποτελείται από τους εξής: Ηλία Μέλκα, Χάρη Ραχιώτη (τερματοφύλακες), Αποστόλη Αβραμίδη, Παντελή Θεολόγου, Αριστοτέλη Καραγιαννίδη, Μάριο Καψάλη, Νίκο Παπανίκου, Νικηφόρο Τσοντάκη (αμυντικοί), Γιάννη Γούλα, Τζόρτζ Κόλλινς, Γιώργο Μακρή, Άρη Μιχάλη, Βασίλη Μουκίδη, Λάμπρο Μπαλαδήμα, Μάριο Χούσο (μέσοι), Νίκο Γυφτοκώστα, Σωκράτη Ευαγγέλου, Δημήτρη Κυριάκη, Γιάννη Λουκίνα, Στέλιο Μακρίδη (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές: Αποστόλης Σιαράβας, Άλντο Άτσκα, Γιώργος Φίλιος, Τάσος Δημητριάδης και Άγγελος Τσάκαλος.