Μεγάλη νίκη για την Δόξα Κρανούλας στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού και πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για τους «οράνιε» που από την πρεμιέρα και μετά είναι αήττητοι!

Συγχαρητήρια στους παίκτες του που για μία ακόμα αγωνιστική σκόραραν στα τελευταία λεπτά και πήραν τη νίκη, έδωσε ο Βασίλης Σιαφάκας, προπονητής της Δόξας, ενώ ο κ. Μουρούτης του Θεσπρωτού αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα του δεν πάλεψε ως το τέλος και έχασε τη συγκέντρωσή της.

Βασίλης Σιαφάκας

«Σήμερα δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γήπεδο που δεν ήταν καλό για να μείνει η μπάλα κάτω. Η ομάδα του Θεσπρωτού πάταγε καλύτερα, μας έκανε 2 ευκαιρίες από στημένα στο α’ μέρος. Ήμασταν λίγο μουδιασμένοι, αλλά ήμασταν πειθαρχημένοι. Στις μονομαχίες ήμασταν καλοί. Παλέψαμε το ματς μέχρι τέλους.

Στο β’ μέρος γίναμε πιο απειλητικοί, ευτυχήσαμε βάλαμε και το γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλι σκόραραν προς τα τελευταία λεπτά. Δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται συνέχεια αυτό. Είμαστε ομάδα κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο σε όλα τα επίπεδα. Διοίκηση παίκτες είμαστε μια οικογένεια.

Ευχαριστώ τον κόσμο. Μας ακολουθεί και εκτός έδρας, μας δίνει δύναμη να μαζεύουμε βαθμούς. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο».

Δημήτρης Μουρούτης

«Είναι μια δύσκολη μέρα για την ομάδα μας. Καταφέραμε να χάσουμε χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Τρώμε πάλι γκολ από στημένο. Πάντα λέμε στα αποδυτήρια για τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε, δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα διαφωνήσω με τον αγαπητό συνάδελφο ότι ήμασταν πιο δυνατοί σήμερα. Δεν ήμασταν, δεν το παλέψαμε το παιχνίδι. Και όταν μέσα στο γήπεδό σου έχεις τέτοια ματς πρέπει να δίνεις το 100%. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε ιστορία και πρέπει να ανακάμψουμε. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και θα γυρίσει η τύχη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας».