Οι πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια του Ροδοτοπίου (πρωτάθλημα και κύπελλο), έφεραν το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή Μανώλη Σκούφαλη. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, με αμφότερες ευχαριστίες.

Το αθλητικό σωματείο ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ και ο προπονητής Μανώλης Σκούφαλης ανακοινώνουν την από κοινού λήξη της συνεργασίας τους.

Το Δ.Σ. της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Μανώλη Σκούφαλη για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια η οποία συνοδεύτηκε με τη άνοδο της ομάδας στην Α ερασιτεχνική κατηγορία και την διατήρησή της σε αυτήν. Η παρουσία στον πάγκο της ομάδας μας μιας ισχυρής προσωπικότητας, όπως είναι ο Μανώλης Σκούφαλης, με την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα θεωρούμε ότι ανέβασε την ομάδα σε ένα άλλο επίπεδο πέρα από το αγωνιστικό. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Μανώλη, στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και δουλεύει με πάθος.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Σκούφαλης θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Βασιλείου Βασίλειο και τους αντιπροέδρους Αργύρη Σπύρο και Πάϊκα Αντρέα για την άψογη συνεργασία και για την τιμή που του έκαναν να τον εμπιστευτούν για αυτά τα δυόμιση χρόνια. Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε στο διάστημα της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία.

Οι φίλοι, δεν λένε αντίο όταν χωρίζουν, αλλά εις στο επανιδείν.