Σε μία πραγματική “λασπομαχία”, ειδικά στο δεύτερο μέρος όταν και δυνάμωσε η βροχή, ΑΕ Κληματιάς και ΑΟ Κόντσικας έμειναν στο 1-1 για την 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου της δεύτερης τη τάξει τοπικής κατηγορίας HALL OF BRANDS. Με τα μπλε η Κληματιά και με τα κίτρινα η Κόντσικα. Στους 10 βαθμούς πλέον η Κληματιά, ενώ η Κόντσικα στους 17.

Και ενώ οι ομάδες εμφανέστατα έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους σ’ ένα αρκετά βαρύ τερέν, ήρθε νωρίς νωρίς το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 12ο λεπτό, και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκέλη, ο Μπαλατσός πήδηξε για την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 19ο λεπτό και πάλι ο ίδιος, σούταρε από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Αρκετά επικίνδυνος και δραστήριος ο παίκτης των “μπλε”.

Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 28ο λεπτό ακριβώς. Ο Μεχμετάι σούταρε αλλά είδε τον Μπάσα να πέφτει και να μαζεύει με διπλή προσπάθεια.

Η Κληματιά πίεζε, αλλά δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την Κόντσικα να αμύνεται προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση, για να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο το πρώτο μέρος στο
1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος είχε άλλη όψη όμως. Αλλαγές εκατέρωθεν και εικόνα τελείως διαφορετική από το πρώτο μέρος. Η Κληματιά οπισθοχώρησε, για ανεξήγητο λόγο, με το μυαλό της να βρίσκεται στο πως θα κρατήσει το υπέρ της 1-0 για τα εναπομείναντα τουλάχιστον 30 λεπτά και το πλήρωσε. Η Κόντσικα πήρε μέτρα στο γήπεδο, ανέβασε τις γραμμές της και στρίμωξε στα “σχοινιά” τους γηπεδούχους.

Στο 76ο λεπτό, μέσα σ’έναν “χαλασμό Κυρίου” και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, ο Βελογιάννης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα μέσα από κόντρες βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της “κόλλησε” μέσα στο νερό για να διευκολύνει τον επερχόμενο Βύζα να σκοράρει προ κενής εστίας, και με τον Μπάσα να είναι εξουδετερωμένος.

Η Κόντσικα αναθάρρεψε και πίεσε περισσότερο στα τελευταία 15 λεπτά, δίχως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά. Η Κληματιά στην κόντρα επίθεση προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω και της “λιμνώδης” κατάστασης που επικρατούσε στο γήπεδο.

Μέσα σ’ ένα αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, με το νερό να έχει καλύψει κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου, κάνοντας το έργο των ποδοσφαιριστών αρκετά δύσκολο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σ’ ένα όμως αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

ΑΕ Κληματιάς:  Μπάσα, Γκέλης, Κατσουλίδης,Μπαλατσός, Γκάνας, Τσιποτάι, Βασιλείου(Ντάσκαρης), Βλαχόπουλος, Φουρτούνας(Μπαλατσός Β.), Κώστας, Τσίγκας(Κώτσιας)

Αλλαγές: Γκώγκος, Γκουγιάννος, Στράιχερ, Κώτσιας, Μπαλατσός Β., Ντάσκαρης, Ζησκόπουλος

ΑΟ Κόντσικας: Κέτογλου, Ζέκιος(Σταματάκης), Μεχμετάι, Ζαχαρινός, Ντρής, Μπαρούτας, Βύζας, Βελογιάννης, Βούρτσης, Κωστής(Πασσαδής), Παντελέων

Αλλαγές: Σταματάκης, Πασσαδής, Γκεέλιας, Μηλιανής, Γεωργιάδης