Νικηφόρα ξεκίνησε η Φ.Ε. Ιωαννίνων στο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΕ και στον αναβληθέντα αγώνα της 1ης αγωνιστικής αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Βολίδας Κέρκυρας.

Ο αγώνας διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας λόγω πληθώρας αγώνων στο κλειστό της Κερκύρας .

Στο πρώτο σετ η Φ.Ε.Ι. με κύριο όπλο το σερβίς, τις καλές επιλογές στην επίθεση που έδωσαν πολλά τελειώματα, αλλά και τα ελάχιστα λάθη των αθλητριών της, μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ και συνέχισαν κατά τον ίδιο τρόπο, κλείνοντας νικηφόρα το σετ με 25-16 .

Στο δεύτερο σετ η Βολίδα αιφνιδίασε προηγούμενη στην αρχή με 5-1 , αλλά η Φ.Ε.Ι. αντέδρασε, πήρε την πρωτοπορία με βραχεία κεφαλή έως τον 19ο πόντο. Η Βολίδα προηγήθηκε 21-19 και 24-23 και χρειάστηκε να επιστρατευθεί η εμπειρία και η ψυχραιμία κάποιων αθλητριών της Φ.Ε.Ι. για να κερδηθεί και το σετ αυτό με 26-24 .

Στο τρίτο σετ πάλι η Βολίδα προηγήθηκε με 5-0 , αλλά από το σημείο αυτό και μέχρι τέλους του σετ και του αγώνα , οι αθλήτριες της Φ.Ε.Ι. έδειξαν σοβαρότητα , ελαχιστοποίησαν τα λάθη (πράγμα που δεν έκαναν στο δεύτερο σετ) και εύκολα πήραν το σετ με 25-12 .

Επόμενος αγώνας της γιαννιώτικης ομάδας το Σάββατο 18/11 με αντίπαλο τον Ιωνικό Αγρινίου.

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού, Λατίφη, Πάνο, Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Αργυροπούλου, Ζεγγίνη(λίμπερο), Πατσουράκη

Βολίς Κερκύρας(Καρδάμης Σπύρος) : Καλούδη, Σουπιώνη, Σουρβίνου, Κορίκη, Κίτσιου, Λάτσα, Καποδίστρια(λίμπερο), Αρώνη, Πήλου, Σίμα, Κουτσολούκα.

Στη φωτο η ομάδα της Φ.Ε.Ι. όπως παρατάχθηκε στο ματς με τη Βολίδα.