image description

ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 9η αγωνιστική της Superleague Κ17, με τον κόσμο να συρρέει μαζικά στην κερκίδα αλλά και περιμετρικά του γηπέδου. Πλέον ο ΠΑΣ πηγαίνει στους 9 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ στους 11. Τα “μωρά” του Νίκου Μπαδήμα θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και την νίκη με λίγη προσοχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, και στην πρώτη φάση, σ’ ένα κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά με τον Κλεισούρα, ενώ φάνηκε ότι θα ελέγξει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, έχασε μοιραία την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Στο 30ο λεπτό φτάσαμε για να δούμε ξανά απειλητική φάση μπροστά από τα καρέ ενός εκ των δύο ομάδων. Αντεπίθεση των “βυσσινί”, σουτ του Πινάκα, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Λουκά, να μαζεύει εύκολα.

Στο 35′ προσποίηση και σουτ από τον Μακρή, χωρίς ουσία, μάζεψε εύκολα ο Σουλούκος.

Ένα πρώτο ημίχρονο “στείρο” που πέρασε δίχως πολλές σημαντικές στιγμές, με τον ΠΑΣ να είναι καλύτερος, να έχει την κατοχή και την ΑΕΛ να χτυπάει στην κόντρα επίθεση, με την δυστοκία εκατέρωθεν να είναι καταφανής.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη όψη σε σχέση με το πρώτο. Δύο ομάδες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να “χτυπήσουν” το παιχνίδι και να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης, προσφέροντας ένα χορταστικό τελευταίο 45λεπτο σε όσους παρευρέθησαν στο γήπεδο.

Στο 52ο λεπτό σέντρα του Μπουζούκη από τα δεξιά, κεφαλιά του Μιλτιάδη, η μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 61′ ο Πινάκας, όμως, βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Λουκά και τον κρεμάει για το 0-1 της ΑΕΛ, παγώνοντας τον “Άγιαξ”, που μέχρι τότε ήταν καλύτερος.

Στο 66ο λεπτό, άμεσα δηλαδή, ήρθε η απάντηση των γαλανόλευκων. Ο Μακρής εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο αρχηγός Γώγος πήδηξε για την κεφαλιά-δυναμίτη γράφοντας το 1-1.

Το παιχνίδι στα 26 εναπομείναντα λεπτά, συνεχίστηκε με πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές ρισκάροντας να πάρουν το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε την μεγάλη ευκαιρία, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες και με μία πικρία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λουκάς, Ιωαννίδης, Πόγιας(Κουλούρης), Μέγας, Γώγος, Πανάρετος, Κλεισούρας(Δήμου), Tafa(Γκεσούλης), Μακρής, Σακάς(Καραμποίκης), Πλατιάς(Γροσδάνης)

Αλλαγές: Κουκουλάρης, Νατσιάς, Κουλούρης, Καραμποίκης, Γκεσούλης, Δήμου, Γροσδάνης

ΑΕΛ: Σουλούκος, Μαλούσι, Κοντογιώργος, Φουρκιώτης, Παπακωνσταντίνου, Ρετάνι(Κόφφας), Μπουζούκης(Έξαρχος), Καμπέρης, Μιλτιάδης(Δημόπουλος), Πινάκας, Μαλακός(Παπαδημητρίου)

Αλλαγές: Κολοβός, Παπαδημητρίου, Τέλιος, Κόφφας, Έξαρχος, Σταύρος, Δημόπουλος