Ο παράγων τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο σήμερα στη νίκη του Αμφίλοχου, κάτι που παραδέχτηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, με τον Βασίλη Σιαφάκα να τονίζει κι εκείνος ότι ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε άσχημα σήμερα την ομάδα του, υποσχόμενος όμως ότι η σημερινή ήττα θα διορθωθεί σε επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών:

Παπαχρήστος

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα που της αξίζουν συγχαρητήρια. Η Δόξα είναι ομάδα με υγεία και φαίνεται με τα γήπεδα που έχει, τα βοηθητικά και το ξέρουμε και από την προηγούμενη φορά που ήρθαμε εδώ για φιλικό. Είναι οργανωμένη ομάδα, γίνεται καλή δουλειά και έκανε δύσκολο το έργο μας σήμερα. Παλέψαμε σήμερα και βγήκαμε από δύσκολες καταστάσεις».

Για το αν έπαιξε ρόλο η τύχη για να κερδίσει σήμερα η ομάδα του: «Πάντα παίζει ρόλο η τύχη, την είχαμε μαζί μας σήμερα. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο, κάποιες φορές είσαι τυχερός, κάποιες άτυχος. Άλλες φορές χάσαμε από ατυχία, σήμερα όμως κερδίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν περίμενε αυτήν την εικόνα από τη Δόξα: «Την περίμενα, το ήξερα ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Την έχω δει κι άλλες φορές. Το γήπεδό της το ξέρει καλά και μπορεί να βγάλει πράγματα. Είναι γήπεδο που εύκολα βγαίνουν φάσεις. Δίνει αύρα στην ομάδα που της κάνει. Ήμασταν και τυχεροί σήμερα».

 

Σιαφάκας

«Σήμερα χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του αντιπάλου μας, λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, όταν δεν βάζεις γκολ θα το δεχτείς. Βαριά ήττα για μας. Έγιναν τραγικά ατομικά λάθη για να σκοράρει η ομάδα του Αμφίλοχου. Αν εξαιρέσω τα ατομικά, ήμασταν πολύ καλοί, έγινε μεγάλη προσπάθεια και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις αν δεν βάζεις γκολ. Μας στενοχωρεί ότι ακούγεται βαρύ το σκορ, αλλά στα μάτια μου τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, Αν ισοφαρίζαμε θα κάναμε ακόμα καλύτερα πράγματα.

Ο Αμφίλοχος είναι καλή ομάδα επιθετικά, ό,τι ευκαιρία της δίνεται βάζει γκολ. Το πληρώσαμε κι εμείς σήμερα, αλλά η γενική μας εικόνα δεν χαλάει από το 0-3. Συνεχίζουμε να είμαστε πολύ καλοί, εμείς θα πάμε τώρα εκτός έδρας να διορθώσουμε το σημερινό αποτέλεσμα».

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του στο σκοράρισμα: «Χρειάζεται και δουλειά, γίνεται αυτή, αλλά είναι και θέμα μέρας ενός παίκτη. Άλλες φορές τα βάζαμε, σήμερα δεν βάζαμε και ήταν αρκετοί αυτοί που έχασαν ευκαιρίες. Υπήρχε κάποιο άγχος όσο περνούσε η ώρα, βάραιναν τα πόδια και γι’ αυτό δεν σκοράραμε».

Για το αν το 3 στα 3 στα προηγούμενα ματς δημιούργησε υπεροψία: «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, ξέρω τι παιδιά έχω στα αποδυτήρια. Θα το σκεφτόμουν αν δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα, όμως, κάναμε πολλές ευκαιρίες και σ’ ένα πρωτάθλημα που έχει όλο 0-0 και 1-0, εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ».

Μακρής

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή και ιστορική ομάδα. Ήρθαμε με αμυντικούς προσανατολισμούς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σταθήκαμε τυχεροί προηγηθήκαμε και το κρατήσαμε.

Ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας, είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ εμείς με 2 κόντρες βάλαμε άλλα 2 γκολ στο β’ μέρος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια το 3ποντο που πήραμε εδώ».

 

Ριστάνης

«Θεωρώ ότι είναι μαγική εικόνα το αποτέλεσμα. Προηγήθηκαν από λάθος μας που δεν συμβαίνει ούτε σε ερασιτεχνικό. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες μέχρι το 0-2. Κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε. Ήρθε δυστυχώς ένα βαρύ σκορ. Πολύ καλή η αντίπαλη ομάδα, αλλά πολύ άδικο σε τόσο μεγάλη έκταση το σκορ. Καλή συνέχεια στον Αμφίλοχο, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα.

Εμείς με νεαρά παιδιά και Γιαννιώτες προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τα λάθη και τι φταίει: «Αν δεν γίνουν λάθη δεν μπαίνουν γκολ. Είναι συγκυρίες το ποδόσφαιρο. Αν το πληρώσεις μοιραία δυσκολεύει το ματς. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά σε κάποια ματς. Όλα όμως είναι θέμα συγκυριών».