Γκολ από τα αποδυτήρια δέχτηκε η ομάδα Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια όλο το ματς από εκεί και πέρα να στραβώσει και να έρθει μια φυσιολογική ήττα στο αθλητικό κέντρο Lolas της Θεσσαλονίκης, από την πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος, όπως αποδεικνύει το 4 στα 4 που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ μπήκε «ψαρωμένος» στον αγωνιστικό χώρο και δυστυχώς το «πλήρωσε», ενώ δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βγάλει σθεναρή αντίδραση. Παρ’ όλα αυτά είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 38’ με τον Ζώνιο για να ισοφαρίσει.

Το 1-0 για τον Δικέφαλο του Βορρά έκανε στο 5’ ο Κούτσιας, έπειτα από σέντρα του Καράκουτη, συνέχισε για το 2-0 στο 62’ ο Κουίδης, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μανεσίδης στο 65’, έπειτα από κάθετη πάσα του Κουλιεράκη.

Πλην των τριών γκολ, ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν έκανε άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Κιτσάκης, Τσαγκαλίδης (69’ Οσμάν), Μανωλιούδης (69’ Τσιάτρης), Θεοδωρίης (69’ Χνάρης), Κουλιεράκης, Κουίδης, Ταϊτζόγλου (53’ Ρούτσης), Κούτσιας, Μανεσίδης (69’ Παϊραζίδης), Καράκουτης

ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Μάκης, Τσιούτσιος, Ντούκας, Περβανάς (72’ Ντίνος), Παππάς, Μπούμπας, Κυρτσόγλου (37’ λ.τρ. Παπαστράτος), Δημητρέλος (55’ Σακκάς), Ζώνιος (70’ Κύρκος), Ζιάβρος (41’ Καφετζής)