Με δύο εύκολες νίκες η ομάδα βόλεϊ των νεανίδων του Ηρακλή Ιωαννίνων προκρίθηκε σε έναν ακόμη τελικό για το πρωτάθλημα των νεανίδων Δυτικής Ελλάδος και θα διεκδικήσει τον 31ο τίτλο στις αναπτυξιακές ηλικίες της περιοχής.

Η φετινή πορεία του Ηρακλή αποδεικνύει τη συνέπεια της δουλειάς του, μιας και η ομάδα είναι αλλαγμένη κατά τα 5/6 σε σχέση με την περσινή. Φέτος μάλιστα ο διπλός τελικός έχει την ιδιαιτερότητα ότι και οι δύο ομάδες που έφθασαν σε αυτόν θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων και αυτό χάρη στην 4η θέση στην Ελλάδα που πήρε ο Ηρακλής πέρυσι.

Αντίπαλος του Ηρακλή θα είναι η η ομάδα του ΑΣ Γιάννενα που παρότι έχασε το πρώτο ματς στην Πρέβεζα κατάφερε με τη διαδικασία του «χρυσού σετ» να πάρει την πρόκριση.

Η σύνθεσή του Ηρακλή: (Ζιώγος, Στουγιάννος) Θεοδωράκη Ναταλία, Σιόρεντα Ειρήνη, Ράπτη Αναστασία, Ζιώγου Βασιλική, Ζερβοπούλου Ανδρονίκη, Δημητρέλου Βίκυ, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Σίμπα Δήμητρα, Παππά Κλειώ, , Αναστασούλη Μυρσίνη( Λ), Σπύρου Δήμητρα, Παπαγεωργίου Μαρίνα, Παππά Κατερίνα.

Ημιτελικοί νεανίδων
Ελπίδα Ιωαννίνων – Ηρακλής 0 – 3 (7-25, 16-25, 20-25)
Ηρακλής – Ελπίδα Ιωαννίνων 3 – 0 (25-11, 25-13, 25-17)