Ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν στην Δόξα πως σ’ ένα παιχνίδι που είχαν 4 χαμένα τετ-α-τετ, 2 δοκάρια, 3 σουτ που σταμάτησαν οι αντίπαλοι πάνω στη γραμμή και σωρεία ακόμα τελικών προσπάθειών, δεν θριάμβευσαν με 5-6 γκολ, αλλά ηττήθηκαν με 0-3! Ο Βασίλης Σιαφάκας δήλωσε μετά το ματς ότι λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, αλλά ακόμα  και η ατυχία έχει κάποιες φορές τα όριά της. Έτσι το χθεσινό ματς μάλλον περνάει στα όρια του ανεξήγητου και στην ομάδα το αφήνουν και πάνε παρακάτω.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν σκασμένοι με το αποτέλεσμα κι αυτό που δεν μπορούσαν να χωνέψουν ήταν το βαρύ σκορ, που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τι έγινε στο ματς.

Το επόμενο παιχνίδι της Δόξας είναι την προσεχή Κυριακή στις 15:00 με τον Σκουφά Κομποτίου και όπως δήλωσε και ο προπονητής της Κρανούλας, «θα πάμε εκτός έδρας να διορθώσουμε το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα».

Ενδεικτικό της τύχης που είχε ο Αμφίλοχος ήταν το πως αντιμετώπιζαν οι οπαδοί του το ματς, που ακόμα κι εκείνοι “σταυροκοπιόντουσαν” μετά από κάθε ευκαιρία της Δόξας και δεν πίστευαν αυτά που συνέβαιναν, αφού από το 35′ και ως το φινάλε συνεχώς υπήρχε συναγερμός στο καρέ της ομάδας τους!

Δείτε τις φάσεις του αγώνα