Να ρεφάρει τους βαθμούς που έχασε στην έδρα της την προηγούμενη εβδομάδα από τον Νέο Αμφίλοχο, θα προσπαθήσει η Δόξα Κρανούλας, που αγωνίζεται το Σάββατο στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Άρτας με τον Σκουφά Κομποτίου. Θυμίζουμε ότι λόγω του αγώνα Καραϊσκάκη-Σπάρτης που διεξάγεται Κυριακή, ο Σκουφάς είχε ζητήσει μετάθεση του δικού του αγώνα με την Κρανούλα, γι’ αυτό και ο αγώνας ορίστηκε για Σάββατο.

Οι «οράνιε» δεν κατέκτησαν τους βαθμούς της νίκης την προηγούμενη εβδομάδα, χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες και ελπίζουν αυτήν τη φορά η τύχη να είναι με το μέρος τους, ακόμα κι αν δεν πιάσουν σπουδαία απόδοση. Βέβαια επιδίωξη όλων είναι να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα.

Η προετοιμασία της Δόξας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, χωρίς απρόοπτα. Ωστόσο ο κ. Σιαφάκας θα έχει και πάλι κάποιες απουσίες. Ο Πάσχος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα λείψει αυτήν την αγωνιστική. Θα λείψουν και οι γνωστοί τραυματίες Ιωάννου, Τάτσης, Διαμάντης και Μπούτζας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Μπαΐλης, που θα έχει για βοηθούς του, τους Άγγελο Τσόγκα και Αθανάσιο Ντομαρη, όλοι από τον σύνδεσμο Πρέβεζας. Παρατηρητής θα είναι ο Σπυρίδων Τομαράς (Αιτ/νιας).