image description

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη από την αντίστοιχη ομάδα των Ακριτών. Καμία σχέση η εικόνα των δύο ομάδων με το ματς του α’ γύρου, που η Ξάνθη με εντυπωσιακή εμφάνιση είχε συντρίψει με 0-4 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτήν τη φορά οι Ηπειρώτες ήταν εξαιρετικοί και ακόμα και η ισοπαλία θα τους αδικούσε, πόσο μάλλον η ήττα που υπέστησαν.

Με τη νίκη αυτή οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή συνεχίζουν στην κορυφή του Β’ Ομίλου με 19 βαθμούς μετά από 8 αγώνες

Το γκολ που έκανε τη διαφορά πέτυχε ο Κιούπης στο 70′, έπειτα από εκτέλεση στημένης φάσης, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας Γκάρας της Ξάνθης απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε ο Μακρής και εκτέλεσε ο Γώγος.

Ο ΠΑΣ είχε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία στο 30ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Μακρής το απέκρουσε έξοιχα στο “παραθυράκι” του ο Γκάρας.

Στο 80′ ακυρώθηκε γκολ του Μακρή για οριακό οφσάιντ, το οποίο αμφισβήτησε ο ΠΑΣ και στο 90′ σε πλασέ του Δήμου πρόλαβε και έβγαλε πάνω στη γραμμή αμυντικός της Ξάνθης.

Άδικη ήττα, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα κρατάνε την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

XANTHI FC: Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Τσιεγγελίδης (36′ Κιούπης), Πασσαλής, Γκατζόγιας (85′ Βουτσάς), Γράβας (89′ Καλογρανάς), Φάκης, Τσιλιγγίρης (80′ Κωσταρέλης), Τσιτσεκίδης (46′ Κακουλίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Δούκας, Μέγας, Τόγιας (75′ Ζωγάκης), Πανάρετος, Γώγος, Πλατιάς (80′ Γκεσούλης), Ιωαννίδης (85′ Δήμου), Εμβραΐζογλου, Τάφα (71′ Παππάς), Μακρής, Σακκάς (57′ Καραμποΐκης)