Τελικά η ασθένεια του Νικολιά ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή ίωση κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με συνέπεια ο Γιάννης Πετράκης να έχει ενδεκαδάτη απώλεια της τελευταίας στιγμής. Ο μεσοεπιθετικός των “κυανόλευκων” έχει λοιμώδη μονοπυρήνωση, που δεν παίρνει κάποια ιδιαίτερη αγωγή και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ απλώς θα πρέπει να ξεκουραστεί και να περιμένει να περάσει από μόνη της.

Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ροντρίγκεζ που επανεμφανίζεται μετά από πολύ μεγάλο διάστημα, καθώς κι αυτός είχε ταλαιπωρηθεί από θλάση στις αρχές της σεζόν, ενώ στην αποστολή είναι και ο Μπετρά, αντικαθιστώντας τον τραυματία Χαλκιαδάκη.

Παρά την κούραση από το γύρο του κόσμου, ο Θέμης Τζημόπουλος αποφασίστηκε να είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι και στην ενδεκάδα με μόλις μία προπόνηση στα πόδια του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, κ.Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα που αποτελείται από τους: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Κοζορώνη, Καρανίκα, Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Μπετρά, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Λίλα, Σολτάνι, Ροντρίγκεζ, Μανθάτη, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, Ναδάλες και Μπουκουβάλα

Εκτός αποστολής είναι οι: Νικολιάς, Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Βιδάλ, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Ζαχαρός, Ζώγκος,  Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκος.