Ο προπονητής της Δόξας Κρανούλας δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Σκουφά Κομποτίου και το ισόπαλο 0-0, ότι η ομάδα του αδικείται από τη διαιτησία που δεν κέρδισε σήμερα, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στη δυστοκία που υπάρχει στο σκοράρισμα, αφού πάλι χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες να έρθει η νίκη έστω και με κόντρα διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σιαφάκα:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, λόγω και του τερέν που ήταν αρκετά βαρύ. Υπήρχαν πολλές μονομαχίες και κάρτες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια κάτι κάναμε λάθος. Υπάρχουν διαμαρτυρίες από την πλευρά μας, καθώς σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι κατά την άποψή μας, αλλά δεν δόθηκαν. Εκεί που πιέζαμε δόθηκε 2η κίτρινη κάρτα στον Γκόλια, η οποία θα μπορούσε και να μη δοθεί. Αναγκαστικά μετά αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και προσέξαμε περισσότερο την άμυνά μας. Πήραμε μια ισοπαλία σε μια ομάδα που τα έπαιζε όλα για όλα, είναι δυνατή και δουλεμένη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που με 10 παίκτες πήραν την ισοπαλία. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, γιατί αυτόν το στόχο έχουμε πάντα. Αν και έχουμε πικρία, είμαστε ευχαριστημένοι και από το βαθμό».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε πάλι η Δόξα: «Όπως και στο προηγούμενο ματς, έτσι και σήμερα είχαμε πολλές. Όχι τόσες όσες με τον Αμφίλοχο, αλλά για εκτός έδρας ματς ήταν πολλές. Σίγουρα είναι ένα θέμα, αλλά κάπου θα μας το δώσει η τύχη. Το ζήτημα είναι να βγαίνουν οι φάσεις. Στον Θεσπρωτό μας ήρθε πιο εύκολα το γκολ με 2-3 ευκαιρίες. Δεν θέλω να αγχωθούμε, μετράει η διάθεση, ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ότι βγαίνουν οι ευκαιρίες. Υπάρχει θέμα στο γκολ, αλλά η γενική μας εικόνα με ικανοποιεί».

Δείτε πάνω το βίντεο