image description

Παιχνίδι που «έσπασε καρδιές» έγινε το μεσημέρι της Κυριακής ανάμεσα στις ομάδες Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού, με τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν το εις βάρος τους 2-0 σε 2-2 στα τελευταία 2 λεπτά της αναμέτρησης, αποτέλεσμα, όμως που χαρακτηρίζεται δίκαιο με βάση τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων.

Στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με καλή διάθεση, πίεσε και δεν επέτρεψε στον Παναιτωλικό να κάνει παιχνίδι. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ήταν εκείνη που θα μπορούσε να έχει περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια.

Πάντως η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 42’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, έγινε χέρι από αμυντικό και σωστά υποδείχτηκε η εσχάτη των ποινών, με τον Λιάππη να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κάποιες καλές στιγμές ως το 60’ αλλά από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός επέβαλε το ρυθμό του και «στρίμωξε στα σχοινιά» τους Γιαννιώτες που κλείστηκαν μέσα στην περιοχή τους.

Οι φάσεις για τον Παναιτωλικό διαδέχονταν η μία την άλλη, με τα περισσότερα τελειώματα, όμως, να μην ανησυχούν τον Παπαϊωάννου.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 82ο λεπτό, με τον Γρηγοριάδη να σεντράρει χαμηλά στο ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μπελεβώνη κι έγινε το 2-0.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού, όμως, δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και δεν πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Συνέχισαν την πίεσή τους και στο 89’ ο Γκασιούκας με σουτ μείωσε σε 2-1. Και πριν προλάβουν στον ΠΑΣ να συνειδητοποιήσουν πόσο χρόνο είχε ακόμα το ματς για να φτάσουν σε μια πολύτιμη νίκη, ο Γκασιούκας με νέο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-2!

Πάνω στους πανηγυρισμούς των παικτών του Παναιτωλικού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπελεβώνης, για κάτι που είπε προς τον διαιτητή.

Μάλιστα στο φινάλε λίγο έλλειψε να έχουμε και τρίτο γκολ για τον Παναιτωλικό, αλλά σε γέμισμα που έγινε στην περιοχή του ΠΑΣ κι ενώ δεν βρήκε κανένας απ’ όσους έκαναν κίνηση προς την μπάλα, ο Παπαϊωάννου δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.

Δείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ