Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχες ευκαιρίες και 2 δοκάρια και ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε το α’ ημίχρονο ως ένα από τα καλύτερα που έχει παίξει ως τώρα η ομάδα. Όσο για το β’ μέρος και την οπισθοχώρησε τόνισε ότι ο αντίπαλος δεν γινόταν καθόλου απειλητικός και με τις αντεπιθέσεις θεώρησε ότι θα μπορούσε να έρθει η νίκη. Τελικά απέδωσε την ισοπαλία στην ατυχία και δήλωσε ότι η τύχη θα επιστρέψει κάπου αλλού αυτούς τους 2 βαθμούς στην ομάδα του.

«Σήμερα πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα, εκτός από το αποτέλεσμα. Αν κάνουμε την αποτίμηση του παιχνιδιού, το α’ ημίχρονο ήταν από τα καλύτερά μας, προηγηθήκαμε, είχαμε προϋποθέσεις για 2ο γκολ και το διαχειριστήκαμε καλά.

Στο β’ ημίχρονο δώσαμε τον έλεγχο στον αντίπαλο, αλλά δεν θυμάμαι να μας έχει κάνει έστω προϋπόθεση για ευκαιρία. Όταν ένα ματς το ελέγχουμε, έχουμε 2 δοκάρια και άλλες ευκαιρίες με τον Κόντε και τρώμε γκολ από έναν παίκτη που είναι υπό πίεση και μάλιστα ο παίκτης πήγαινε για σέντρα και τρώμε απίθανο γκολ, τότε αυτή η αποτίμηση του παιχνιδιού που κάνω δικαιολογεί και το ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.  Γι’ αυτό είναι ξεχωριστό και ωραίο το ποδόσφαιρο.

Είχαμε καλή νοοτροπία. Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε σήμερα θα μας επιστραφούν. Άδικα χάσαμε σήμερα τους 2 βαθμούς»

Για την οπισθοχώρηση του β’ μέρους: «Για οποιαδήποτε εικόνα υπάρχουν αιτίες. Άλλαξε η στρατηγική του αντιπάλου και μας πίεσε πιο ψηλά. Ήμασταν 1-0, έβλεπα ότι δεν γίνεται ποτέ επικίνδυνος ο αντίπαλος και παίζουμε εμείς στο ανοιχτό γήπεδο με αντεπιθέσεις, οπότε ήταν φυσιολογική για ‘μενα η εικόνα μας. Εγώ μετράω τι χάνει ο αντίπαλος, τι προϋποθέσεις και τι ευκαιρίες κάνουμε εμείς. Αυτά μετράω εγώ σ’ ένα παιχνίδι».

Για το αν θα διατηρήσει το 3-4-3 και τους παίκτες που έβαλε σήμερα στην ενδεκάδα πρώτη φορά βασικούς και σε άλλα ματς: «Η εικόνα που είχαμε ήταν -αν όχι η καλύτερη- μια από τις καλύτερες. Διαπίστωσα ότι μπορούμε να έχουμε ευελιξία σε σχηματισμούς, αυτό το διαπιστευτήριο ήταν σημαντικό που είδα από τα παιδιά».

Για το τελευταίο 15λεπτο και αν μπορούσε να ρισκάρει με τους Μπετρα-Ροντρίγκεζ: «Για να μην κάνω την επιλογή να τους βάλω, σημαίνει ότι δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν έτοιμα τα δύο αυτά παιδιά γι’ αυτές τις συνθήες».