Ο Καρίμ Σολτάνι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας παράλληλα κι ένα πάρα πολύ καλό α’ ημίχρονο. Μιλώντας μετά το ματς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε στα ανάμικτα συναισθήματα που τον διακατείχαν, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΣ, που θα είναι η Ξάνθη, πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη μικτή ζώνη:

Πέτυχες το πρώτο σου γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά το τέλος του αγώνα και το γκολ που δεχθήκατε;

Τα συναισθήματα είναι 50-50. Νιώθω χαρούμενος που έβαλα το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και άνοιξα το σκορ του παιχνιδιού σήμερα, αλλά φυσικά όταν δεχθήκαμε και το γκολ της ισοφάρισης, όπως ήταν λογικό τα συναισθήματα άλλαξαν κάπως. Αυτό γιατί -ναι μεν ακόμα είναι ένα σημαντικό γκολ, αλλά όχι τόσο όσο θα ήταν, αν τελικά παίρναμε και τη νίκη.

Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την παλιά σου ομάδα, την Ξάνθη. Ποια τα συναισθήματά σου;

Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω ξανά φίλους και παλιούς συμπαίκτες μου στην Ξάνθη και περιμένω πως και πως να παίξω ως αντίπαλος για πρώτη φορά με μια ομάδα, τη φανέλα της οποίας φορούσα για σχεδόν τεσσεράμιση χρόνια.

Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού με την Ξάνθη;

Φυσικά η νίκη για την ομάδα μου, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

*Δηλώσεις στον Γιάννη Καρτάλη