Ο ΠΑΣ υποδέχεται την Ξάνθη το Σάββατο στους Ζωσιμάδες και με νίκη την προσπερνά για έναν βαθμό, ενώ παράλληλα με τα υπόλοιπα παιχνίδια και βάσει αποτελεσμάτων που μπορούν να έρθουν, θα φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν προκύψει κάτι απρόσμενο τελευταία στιγμή, ο Πετράκης θα έχει γεμάτη την φαρέτρα του γι’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Bruno Χαλκιαδάκης επιστρέφει, με την απουσία του να είναι αισθητή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, και τον Καρίμ Σολτάνι να βρίσκει ρυθμό και δίχτυα, έτοιμος να βοηθήσει. Στις απουσίες ο Νικολιάς.

Παιχνίδι γεμάτο παγίδες, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και διαθέτει πολύ επικίνδυνους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Χέντριτσεκ, που σκοράρει ακατάπαυστα. Παραδοσιακά δύσκολο παιχνίδι, και η “σπατάλη” βαθμών σύνηθες “περιστατικό” απέναντι στους Θρακιώτες.

Όπως και να χει, οι κυανόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το 1-1 με τους Αγρινιώτες και να παλέψουν για το τρίποντο που θα βάλει “φωτιά” στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, Κασά, Καμαρά και Μπρίτο ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ για την αναμέτρηση του Σαββάτου δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια:

Η ανακοίνωση:

«Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από σήμερα Τρίτη έως και την Παρακευή, και το Σάββατο από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τρίτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00.
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “Οι Ζωσιμάδες” θα λειτουργήσουν το Σάββατο του αγώνα από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 3VIP, 25€
Θύρες 3-4-6, 20€
Θύρες 9-10, 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας».