Συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας Marca παραχώρησε το «κανόνι» του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ισπανία και ότι είναι διαθέσιμος να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα οποτεδήποτε η ομάδα τον καλέσει για επέκταση του συμβολαίου του.

Αυτό που προτάσσει στις δηλώσεις του ο Ισπανός φορ, είναι η αγάπη που νιώθει απ’ όλους στην ομάδα και την πόλη.

Πιο αναλυτικά, για τους στόχους του προσωπικά αναφέρει: «Ποτέ δεν βάζω όρια, γιατί αν το πράξω θα γίνω χειρότερος ποδοσφαιριστής. Αυτό που θέλω είναι να δίνω τα πάντα στο γήπεδο κάθε μέρα».

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στη Super League: «Φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα να σκοράρεις στο πρωτάθλημα, γιατί οι άμυνες έχουν βελτιωθεί αρκετά. Σωματικά είμαι μια χαρά. Αυτή τη στιγμή είμαι πρώτος σκόρερ στη κατηγορία, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά ώστε να παραμείνω εκεί».

Για τον τραυματισμό του το καλοκαίρι: «Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας τα πράγματα ήταν πολύ σκληρά. Ποτέ δεν είχα τόσο δύσκολο καλοκαίρι (σ.σ. γέλια). Γι’ αυτό τραυματίστηκα στο πρώτο ματς της σεζόν».

Για το μέλλον του σε Ισπανία ή Ελλάδα: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ισπανία. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να παίζω εκεί που με εκτιμούν και με αγαπούν. Αν ο ΠΑΣ με φωνάξει αύριο και μου πουν ότι με θέλουν, δεν έχω πρόβλημα να είμαι ο επιθετικός τους. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο σκληρή δουλειά».