Ένα ακόμα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι είδαμε σήμερα στην Κρανούλα, με τη Δόξα να επικρατεί του Παραποτάμου με 2-1, με τους δύο προπονητές στη συνέντευξη τύπου να κάνουν κοινή διαπίστωση ότι η θέση του Αστέρα Παραποτάμου σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές του.

Ο κ. Σιαφάκας σχολίασε ότι η ομάδα του είχε άγχος, λόγω του ότι ήταν μονόδρομος η νίκη, ενώ ο κ. Σωτηρίου δήλωσε ότι η ομάδα του είχε τρεις περιπτώσεις τετ-α-τετ που δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Σωτήρης Σωτηρίου: «Όπως χάσαμε θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε»

«Ήταν ένα ματς που όπως το χάσαμε, κάλλιστα θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε στο πρώτο 20λεπτο, βγήκαμε σε 2 τετ-α-τετ, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Η γηπεδούχος ομάδα, που μας πίεσε στη συνέχεια, πήρε εκείνη το προβάδισμα. Θεωρώ ότι ξεκινάει από θέση οφσάιντ το γκολ του 1-0.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, πιέσαμε και με ένα στημένο ισοφαρίσαμε και μετά παίχτηκε 50-50 το ματς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα, αλλά δώσαμε χώρους. Ξαναβγήκαμε σε τρίτο τετ-α-τετ με τον Νάκο για το 1-2, δεν έγινε αυτό και τελικά χάνουμε από ένα γκολ που έγινε με κόντρα επίθεση. Αυτή είναι η εικόνα του ματς. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, είμαστε η ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορία».

Για το ποιος πιστεύει ότι είναι ο λόγος που η ομάδα του είναι τελευταία, κάτι που δεν φάνηκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, μιας και ήταν ανταγωνιστικότερη από πολλές άλλες, απάντησε: «Έχουμε παίκτες που έπαιζαν στο τοπικό. Αυτή τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε 90 λεπτά, δυστυχώς τη χάνουμε. Έτσι δεχτήκαμε το 2ο γκολ, από έλλειψη συγκέντρωσης για μια στιγμή».

 

Σιαφάκας: “Ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη”

«Σήμερα ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη. Φάνηκε μέσα στον αγώνα αυτό, γιατί η ομάδα έδειχνε να έχει άγχος. Δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες όπως σε άλλα ματς. Ενώ ήμασταν μουδιασμένοι, όμως μάς δόθηκαν κλασικές ευκαιρίες. Κάναμε το 1-0, απέναντι σε μια ομάδα που αν βλέπαμε τη βαθμολογία και ότι είναι στην τελευταία θέση, σήμερα θα την πατάγαμε. Ευτυχώς δεν το κάναμε.

Μπήκαμε στο β’ ημίχρονο, είχαμε νευρικότητα, φάγαμε ένα γκολ από στημένα φάση, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλαμε πάση θυσία τους 3 βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι άλλαξαν τη ροή του ματς οι αλλαγές, έδωσαν άλλη ώθηση στην ομάδα, γίνονταν πιο εύκολα ευκαιρίες κι αυτό μας έδωσε τελικά τη νίκη».