image description

Δίκαιη η πρώτη ήττα της Φ.Ε.Ιωαννίνων στην Πρέβεζα από τον τοπικό Φιλαθλητικό με 3-1 σετ. Αιτία της ήττας τα μεγάλα νεκρά διαστήματα που κατά κύριο λόγο οφείλονταν στην έλλειψη συγκέντρωσης των κοριτσιών της ΦΕΙ , και μεγιστοποίησαν τον αριθμό των λαθών , κυρίως στο τέλος του πρώτου και σε όλη τη διάρκεια του τετάρτου σετ.

Στο πρώτο σετ αρχικά η Φ.Ε.Ι. προηγήθηκε με 9-5 , όμως τα πολλά λάθη ανέτρεψαν το σκηνικό και έφεραν την ομάδα της Πρέβεζας να προηγείται με 13-10 και 19-15. Η Φ.Ε.Ι. μείωσε σε 19-20 και με πέντε συνεχόμενα λάθη διαδοχικά σε σερβίς και επιθέσεις ουσιαστικά χάρισε το σετ στην Πρέβεζα με 25-21 .

Στο δεύτερο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο έως το 13-13 , εκεί για τη ΦΕΙ υπήρξε “μπλάκ άουτ ” , η Πρέβεζα προηγήθηκε με 20-16 και εύκολα πήρε το δεύτερο σετ με 2-19 .

Στο τρίτο σετ οι δυό ομάδες έως τον εικοστό πόντο ήταν κοντά, με την  Πρέβεζα προηγούμενη με 20-19 , μετά τρείς συνεχόμενοι πόντοι υπέρ της φάνηκε ότι έγειραν τη ζυγαριά αφού προηγήθηκε με 23-20 , η ΦΕΙ ισοφάρισε 23-23 , η Πρέβεζα προηγήθηκε 24-23, αλλά η ύστατη προσπάθεια των κοριτσιών της ΦΕΙ της έδωσε το σετ με 26-24 .

Το τέταρτο σετ ήταν πιστή αντιγραφή του πρώτου σετ , όπου πάλι χάθηκε η συγκέντρωση των αθλητριών της ΦΕΙ και με διαδοχικά λάθη σε όλους τους τομείς έδωσαν πάλι το σετ και το τρίποντο στην ομάδα της Πρέβεζας με 25-17.

Έτσι διακαίως τα κορίτσια της Πρέβεζας φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β΄Εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ.

Φιλ. Πρέβεζας (Ναζόπουλος Γιώργος) Κατσανάκη, Ντάκουλα, Δημητρούλα, Αρμπυλου,Ντούσκου, Στεφανή, Ντόβα(λίμπερο), Σακκά,Τσάπο,Πιέτα, Κοτζαμουράτογλου

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) Λαγού, Γκουντουβά,Λατίφι, Τζαβάρα, Πάνο, Σεβαστιάδου,Ζεγγίνη(λίμπερο), Επεσλίδου(λίμπερο), Αργυροπούλου, Πατσουράκη.

Τονίζεται ότι η φιλοξενία της Πρέβεζας ήταν άψογη για μιά ακόμη φορά  .