image description

Στις 24-26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας το Διεθνές Τουρνουά TAEKWON-DO ITF Fighting Falcon. Ανάμεσα στους Ξένους και Έλληνες αθλητές συμμετείχε και η Όλγα Κρομμύδα, αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου ΝΙΚΗ. Η αθλήτρια της ΝΙΚΗΣ «χτίζει» σιγά-σιγά το δικό της όνομα και την δική της πορεία στο αθλητικό στερέωμα έχοντας στο πλευρό της, την προπονήτριά της και επί σειρά ετών Πρωταθλήτρια Ελλάδος Θωμαή Δημητρίου .

Η 17χρονη Όλγα, αν και αγωνίστηκε με πάθος, δεν κατάφερε να φτάσει στο βάθρο των νικητών χάνοντας έναν αγώνα πριν τα μετάλλια. Ωστόσο έθεσε ακόμα υψηλότερους στόχους για να δικαιώσει τον δικό της μόχθο πολλών ωρών προπόνησης και την εμπιστοσύνη της προπονήτριάς της Θωμαΐδος Δημητρίου.

Οι Προπονητές του ΑΟ ΝΙΚΗ  κα Δημητρίου Θωμαΐς, κος Σπύρος Καϋμενάκης και κος Τσαντιώτης Αθανάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή της αθλήτριάς.

Λίγα λόγια από την υπεύθυνη προπονήτρια κα Δημητρίου Θωμαΐς:

«Εκτός από τον προσωπικό της στόχο, η Όλγα κουβαλάει στους ώμους της την δική μου ιστορία. Σίγουρα ο ψυχολογικός παράγοντας ήταν αυτός που εμπόδισε την αθλήτρια μου να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Η Όλγα που προπονείται καθημερινά στο γυμναστήριο TITANS GYM (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 51, τηλ 6944742907) έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα βελτίωσης και σύντομα θα βρίσκεται στο βάθρο των νικητών. Στο Διεθνές αυτό Τουρνουά καταφέραμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας και τις δυνάμεις μας ενάντια σε Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές και είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση αλλά και να βελτιώσουμε τα σημεία που υστερούμε.

Συνέχισε Όλγα να αγωνίζεσαι με ψυχή  και πάθος! Συγχαρητήρια πολλά εκ μέρους όλου του ΔΣ του Συλλόγου μας!».