Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, μετά από την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Άρη, στάθηκε στις δηλώσεις του στο ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στο πάθος που έβγαλαν εκείνος και οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ξέραμε ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο και έδρα. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και αυτό φάνηκε με τον παίκτη λιγότερο, καθώς βγάλαμε πάθος το οποίο δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας βγήκε και στο παιχνίδι.

Ο Άρης μας δυσκόλεψε με κάποιες σέντρες που επιχείρησε. Το γκολ ήρθε από στημένη φάση, όμως βγάλαμε αντίδραση και πήραμε μια πρόκριση που αξίζαμε».

Μπαργκάν: «Μας μένει η πίκρα που δεν προκριθήκαμε»

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Σήμερα χρειαζόμασταν την νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό δείξαμε από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο λεπτό, ότι θέλαμε το ματς. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις όμως στο πρώτο μέρος δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ.

Ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, κάτι που δεν μας βοήθησε και πολύ, καθώς κλείστηκε στο μισό γήπεδο Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε και το γκολ, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ, δεχθήκαμε το τέρμα από μία αδράνεια στην άμυνα και μας μένει αυτή η πίκρα του αποκλεισμού”.