Εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό 5-0, επικράτησε η ομάδα της Δόξας Κρανούλας του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ. Η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα, που χρησιμοποίησε μια μικτή ενδεκάδα βασικών και αναπληρωματικών, δεν συνάντησε αντίσταση από την ομάδα του Παρακάλαμου και ουσιαστικά έκανε μια δυνατή προπόνηση εν όψει της επόμενης αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Πανλευκάδιο.

Η Δόξα προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ. Ήταν το 23ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ σηκώθηκαν μαζί οι Γκόλιας και Ζότα Ρ., με τον τελευταίο να μη μπορεί να διώξει καλά την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 34’ ο Νούγιας πέτυχε το 2-0 και έδωσε ισχυρό πλέον προβάδισμα στη Δόξα.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς έμεινε με 10 παίκτες στο 44’, λόγω αποβολής του Ζότα Ρ., και με 9 παίκτες στο 58’ με τον Λιάρο να κάνει επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ζδράβο και να βλέπει την απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Θάνο.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν άργησε το σκορ να πάρει μεγαλύτερη έκταση. Έτσι στο 61’ ο Νούγιας έκανε το 3-0, στο 77’ ο Ζδράβος το 4-0 και στο 89’ ο Ριστάνης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Νάσιος (46’ Νιτσιάκος),  Μαρμούτας, Τσουλιάης, Γκόλιας, Παρχαρίδης (46’ Ριστάνης),  Τσουμάνης, Μιχάλης (63’ Μουζακίτης) Νούγιας, Γκέγκα, Ζδράβος

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Ζότα J (84′ Γιαμβριάς), Λιάρος, Πανίδης, Ζότα Ρ., Τάσσος, Ζότα Α., Καραβάς (70′ Μπενέκος), Άμρο (63′ Δρίβας), Γκόνης, Πατσούρας, Νούσης (46′ Λαγιόκαπας)