Γεμάτη αλλαγές από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό θα είναι η επόμενη διοργάνωση «Protect Aoos MTB Ultra». Μια φίλη από τα παλιά, μια προσθήκη και μια ανανέωση θα περιμένουν τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας τον Αύγουστο του 2018.

Έτσι η νέα χρονιά, μας επιφυλάσσει: την κλασική πια Ultra διαδρομή σε νέα χάραξη και την επιστροφή της στα 120 χιλιόμετρα με αρκετά σφιχτά χρονικά όρια και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο μισό, τη φιλική προς όλους Race διαδρομή, των 30 χιλιομέτρων, σε νέα χάραξη και τέλος την προσθήκη μιας Marathon διαδρομής για τους φίλους του αγώνα που επιθυμούν να απολαύσουν τα πρώτα 73 χιλιόμετρα του “Protect Aoos” MTB Ultra αγώνα χωρίς τα πιεστικά του χρονικά όρια.

Οι Ultra και Marathon διαδρομές περνούν φέτος για πρώτη φορά τα 1.700μ υψόμετρο κερδίζοντας μια πανοραμική θέα της χαράδρας του Αώου μετά την ανάβαση στην Λάιστα.

Το ραντεβού έχει οριστεί για την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου του 2018 στη Βωβούσα, στην γραμμή της εκκίνησης των “Protect Aoos” MTB Ultra | Marathon & Race και ανελλιπώς το Σάββατο στο παιδικό τρίαθλο και όχι μόνο.