Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν  οι εφτά αθλητές και η μία αθλήτρια  του Αθλητικού Συλλόγου «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» καταλαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις στο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της Σίνδου με 210 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 25 κ 26/11/17.

Στους μίνι παμπαίδες ο  Σπυρίδων  Χρήστου  κατετάγη 3ος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στους Παίδες ο Χρήστος Ντασταμάνης πέρασε 1ος από τον όμιλο του, στο νοκ-άουτ αγώνα, δεν πέρασε για την 8-άδα , τελικά κατέλαβε τη 13η θέση σε σύνολο 63 αθλητών στη κατηγορία του. Στην ίδια κατηγορία την 17η θέση κατέλαβε ο Γιάννης Κουντούρης ,  πέρασε  ως 2ος  από τον όμιλο του , έχασε τη είσοδο του στους 16  στο νοκ-άουτ αγώνα,  ηττήθηκε οριακά με 3-2 από τον αντίπαλο του.  Επίσης στους Παίδες, ο Τηλέμαχος Χρήστου κατετάγη 3ος στο όμιλο του πετυχαίνοντας 1 νίκη , 2 ήττες , συνέχισε  με τους  αγώνες κατάταξης.

Στις Κορασίδες  η  Ελεάνα Παπαδοπούλου πέρασε ως 2η στο όμιλο της , στο καθοριστικό αγώνα για την 4-άδα αντιμετώπισε την νικήτρια της κατηγορίας την Πετσίβα (Αθήνα )  και ηττήθηκε με 3-0, (11-9, 11-9, 11-9).

Στους έφηβους ο Πέτρος Ακρίβης κατετάγη 3ος  στον  όμιλο του,  συνέχισε με τους αγώνες κατάταξης,  κατέλαβε την 18η θέση σε 26 αθλητές.

Στους Παμπαίδες  ο  Χρήστος Κοντοδήμας  κατέλαβε την 35η θέση. Ο  Γεώργιος Κοσμάς  κατετάγη 20ος στο σύνολο των 50  συμμετεχόντων.