Στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο πάλης των Άνω Λιοσίων διεξήχθησαν, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελληνίου Συμμετοχής Γεννηθέντων 2006 και την Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων (2005 – 2004 – 2003) για το έτος 2017.

Ο Δίας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα γεννηθέντων το 2006 με 4 αθλητές και κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο με την Πλόσκα Σπυριδούλα στα -29 kgr και 1 χάλκινο μετάλλιο με τον Κίτσιο Κων/νο στα -33 kgr. Συμμετείχαν επίσης οι Μίσιου Ματούλα και Μίσιος Χρήστος.

Όσο αφορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, η ομάδα του Δία συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες. Σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου 2 αθλητές του Δία ανέβηκαν στο βάθρο, με την Εργάτη Ελένη να κατακτά την 1η θέση χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων -41 kgr και τον Στάθη – Οσίποβ Μάριο τη 2η θέση αργυρό μετάλλιο στους παίδες -41 kgr. Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες του Δία που δεν διακρίθηκαν κατακτώντας μετάλλια δεν υστέρησαν σε απόδοση, καθώς ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα με πολλούς και καλούς αθλητές και αθλήτριες το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η υπόλοιπη αποστολή του Δία απαρτιζόταν από τους Κύργου Κατερίνα, Κοσμά Ιωάννα, Μύταρη Ελευθερία, Τσιούρη Γιάννη, Πλόσκα Χριστόδουλο, Γιώτη Παντελή, Καμαγιάννη Δημήτρη και Καμαγιάννη Γιάννη οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιμηγιάννη Ανδρέα.