Με στόχο να αποφύγει ένα στραβοπάτημα «τύπου» Σκουφά Κομποτίου, ταξιδεύει την Κυριακή στη Λευκάδα η Δόξα Κρανούλας, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη του προτελευταίου της βαθμολογίας, Πανλευκάδιου.

Σ’ ένα πρωτάθλημα που οι αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, τη μαχητικότητα και το πείσμα, η Δόξα θέλει τους βαθμούς της νίκης, καθώς δεν είναι άνετη ακόμη η διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτή τη στιγμή οι «οράνιε» φιγουράρουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, εν τούτοις είναι μόλις 2 βαθμούς πάνω από τον 8ο Θεσπρωτό που είναι η πρώτη ομάδα που είναι κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Έτσι το διπλό στη Λευκάδα για τους παίκτες του Βασίλη Σιαφάκα είναι απαραίτητο για μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το έργο τους μπορεί να μοιάζει εύκολο, αλλά δεν θα είναι τόσο όσο δείχνει η βαθμολογική θέση του Πανλευκάδιου. Οι Λευκαδίτες έχουν 6 ισοπαλίες και 3 ήττες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα έχουν καταφέρει να κόψουν βαθμούς από τον πρωτοπόρο και συμπολίτη τους Τηλυκράτη και τη 2η της βαθμολογίας, ΑΕΠ Καραγιαννίων! Επομένως θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια, αλλά και ευστοχία στις φάσεις που θα δημιουργήσουν οι παίκτες της Δόξας.

Ο κ. Σιαφάκας θα έχει για τον κυριακάτικο αγώνα στη διάθεσή του τον Γκόλια που εξέτισε την ποινή του, ενώ επιστρέφει και ο τραυματίας Παράσχης.

Διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Κέκελος (Αιτ/νιας) με βοηθούς τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Θωμά Βαλλιάνο από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας).

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ