image description

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν Πανλευκάδιος και Δόξα Κρανούλας και το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο για τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Λευκάδας έκανε την 7η ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, ενώ η Δόξα έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει βαθμολογικά, καθώς προηγήθηκε με τον Ζδράβο στο 47ο λεπτό, αλλά δέχτηκε σχετικά γρήγορα την ισοφάριση, με τον Κατσόλη στο 53ο λεπτό, όταν η ομάδα της Δόξας προσπάθησε να κρατηθεί για οφσάιντ, αλλά ο σκόρερ των Επτανήσιων πήρε την μπάλα από κανονική θέση και πλάσαρε εύστοχα τον Αρχοντάκη.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο α’ μέρος και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, όμως και πάλι έδειξε άστοχη και ειδικά ο Γκέγκας που είχε και τις σημαντικότερες προσπάθειες στο ματς. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ έδωσε ψυχολογία στους «οράνιε», αλλά ο Πανλευκάδιος πίεσε άμεσα για την ισοφάριση και έκοψε τα «φτερά» της ομάδας του Βασίλη Σιαφάκα στο 53ο λεπτό.

Μάλιστα η πίεση αυτή συνεχίστηκε σε όλο το β’ μέρος, αλλά ευτυχώς για τη Δόξα χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 90’ οι παίκτες της Δόξας θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» το διπλό, αλλά ο Γκέγκας σούταρε από καλή θέση πάνω στον τερματοφύλακα.

 

Το φιλμ του αγώνα

11’ Σουτ Γκέγκα η μπάλα άουτ

27’ Ο Γκέγκα εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκόλιας πήρε την κεφαλιά, έδιωξε ο Καραπιπέρης.

36’ Καλό διαγώνιο σουτ του Γκέγκα, η μπάλα άουτ.

47’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Ζδράβου και 0-1

53’ Κατσόλης με πλασέ το 1-1

90’ Σέντρα του Μαρμούτα, ο Τσουμάνης στόπαρε, έστρωσε στον Γκέγκα και αυτός σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανλευκάδιος: Καραπιπέρης, Κοκόλης (Σπ.), Μουρεχίδης, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Ζ., Κουμπής, Κολοβός, Ντιμιτρόφ, Κατσόλης

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Νάσιος, Ζδράβος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Παρχαρίδης, Τσουμάνης, Μιχάλης, Νιτσιάκος, Γκέγκα, Νούγιας.