Ο Ηλίας Φυντάνης ήταν φανερά ενοχλημένος σήμερα από τις αποδοκιμασίες του κόσμου και ειδικά απ’ αυτές που εκτοξεύθηκαν εναντίον του από τον κόσμο της Λάρισας. Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στη διαιτησία, θεωρώντας ότι χαρίστηκε αποβολή στον Μαυροπάνο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να “κλέψει” το ματς, αλλά και να το χάσει.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα έναν αντίπαλο και ήμασταν διαβασμένοι γι’ αυτόν. Ξέραμε ότι κατεβαίνει με διπλή άμυνα ζώνης και πολύ κλειστά και όταν δέχεται γκολ ρισκάρει. Εμείς κατορθώσαμε και κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Προηγηθήκαμε γρήγορα και μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-0 ή και τα 3-0 με τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τον αντίπαλο. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 1-0 και στο δεύτερο δεχτήκαμε ένα γκολ σε φάσεις που είχαμε δουλέψει. Δηλαδή στις στημένες φάσεις. Και μάλιστα χάσαμε την κεφαλιά από έναν παίκτη που δεν είναι και ο ψηλότερος του αγωνιστικού χώρου. Δεν επιτρέπεται η ομάδα η δικιά μας να δέχεται γκολ στις στημένες φάσεις ενώ έχουμε υπεραριθμία και το έχουμε δουλέψει.

Από εκεί και πέρα ήμασταν αναγκασμένοι να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε. Σε κάποια στιγμή έπαιζαν ο Περόνε, ο Ναζλίδης, ο Λεοζίνιο, Κρίζμαν και ο Μασούρας. Και μετά μπήκε και ο Γιαννιτσάνης. Εκεί υπήρχαν τα ρήγματα αλλά έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Τα παιδιά έδειξαν το καλό τους εαυτό. Μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και γκολ. Όμως με την καλή λειτουργία των αμυντικών στο 1-1 γλυτώσαμε δύο φάσεις.

Η ομάδα έχει το σκεπτικό να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίζει από τα άκρα.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι κάποιοι παίκτες κλειδιά σήμερα δεν ήταν αυτοί που έπρεπε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ειδικά στο χώρο του κέντρου που ενώ είναι η δύναμη μας σήμερα υστερήσαμε. Κι ενώ οι δικοί μας οι παίκτες είναι καλύτεροι από τους δικούς τους αλλά μας πήραν στην δύναμη. Στο χώρο του αμυντικού χαφ ήταν πιο δυνατοί.

Δεν είμαι υπεύθυνος να πω για την διαιτησία αλλά νομίζω ότι είδατε όλοι ότι ο διαιτητής έγειρε προς την ομάδα των Ιωαννίνων. Ειδικά στον Μαυροπάνο δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ έκανε 4 σκληρά μαρκαρίσματα. Όπως και σε άλλους παίκτες.

Συνεχίζουμε και θα έπρεπε να είμαστε πιο επιτυχείς στο αποτέλεσμα».

Σχετικά με τους παίκτες που είπε ότι υστέρησαν: «Δεν θέλω να πω ονόματα. Το είδατε μόνοι σας».

Για τις αλλαγές: «Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι επιθετικοί που ήταν στον πάγκο. Οι άλλοι ήταν ο Φάρκας και ο Λαγός που είναι πιο αμυντικοί».

Για τις καθυστερημένες αλλαγές: «Όχι γιατί μετά το 55′ που δεχτήκαμε το γκολ ρισκάραμε με τους υπάρχοντες παίκτες. Νομίζω ότι οι αλλαγές μπήκαν σε συγκεκριμένο σημείο».

Για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν: «Δεν τους είδα αλλά θα απαντήσω. Όταν η ομάδα δεχόταν 4 γκολ αποδοκίμαζαν τον αντίπαλο προπονητή; Ας ρωτήσουν τους εαυτούς τους».