Ήταν απορίας άξιον που δεν είχε υπάρξει ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ή του κ. Κούγια κατά του ΠΑΣ Γιάννινα πριν το ματς, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν την απέφυγε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η αφορμή δόθηκε από το μήνυμα στις φανέλες των παικτών της Λάρισας, για το οποίο φέρεται ο κ. Χριστοβασίλης να ζήτησε να γραφτεί από τον παρατηρητή.

Η απάντηση της ΑΕΛ εμπειριείχε κατηγορίες γι’ αυτό, για τα χρέη της ΠΑΕ στην εφορία, αλλά και αιχμές για το ιδιοκτησιακό. Είναι γνωστό ότι ο κ. Κούγιας θεωρεί ότι ο ΠΑΣ ανήκει στον Σαββίδη, κατι που δεν το λέει ευθέως, αλλά το υποννοεί με συνχές δηλώσεις του! Τώρα, γιατί ο ΠΑΣ πουλάει στον Ολυμπιακό τον Κούτρη και οσονούπω τον Μαυροπάνο, αφού ανήκει στον… Σαββίδη, είναι στη σφαίρα του ανεξήγητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Μάθαμε ότι ο κ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του αγώνα ζητούσε επισταμένως από τον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι η ΑΕΛ στο μπροστινό μέρος της φανέλας της, έγραψε αυτό το μήνυμα συμπαράστασης και οργής για τα αθώα θύματα της Μάνδρας και τις οικογένειές τους.

Πληροφορηθήκαμε επίσης, όπως έλεγε ο ίδιος και αυτό το άκουσαν μέλη της διοικήσεως μας, ότι αυτό του ζήτησε να το κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης.

Δεν σχολιάζουμε καθόλου την ενέργεια του κ. Χριστοβασίλη, αλλά το να χρωστάς τον Μάιο του 2017 8.800.000€ στην εφορία -και δεν θέλουμε να αναφέρουμε και τίποτα άλλο για την ώρα, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα-, να παίρνεις αδειοδότηση και να δείχνεις τέτοιο αντικοινωνικό πρόσωπο προς την ελληνική κοινωνία και προς την ομάδα μας και εις βάρος των θυμάτων της Μάνδρας είναι κάτι που μας οργίζει.