image description

Το περασμένο Σάββατο 2/12 στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε 98 αθλητές διεξήχθη  η προκριματική φάση του πινγκ-πονγκ, των ανδρών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου.

Πέντε αθλητές πήρανε το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στη πανελλήνια τελική φάση που θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου. Ανάμεσα τους και ο 20-χρονος  αθλητής του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, ο οποίος αρχικά πέρασε τον όμιλο του ως 1ος με 3 νίκες. Στη συνέχεια πέτυχε άλλες δύο  νίκες σε νοκ-άουτ αγώνες σε βάρος 2 αθλητών, από τη Καλαμαριά και τη Χ.Α.Ν.Θεσ/νίκης.  Η εμβληματική νίκη ήρθε, στο 3ο νοκ-άουτ, στην  καθοριστική «μάχη» με τον έμπειρο Αθηναίο αθλητή Στεργιόπουλο,  που αγωνίζεται όμως με τα χρώματα της  Ο.Ε.Α. Φλώρινας και  η νίκη με 3-0 , οδήγησε  τον Γεώργιο Ακρίβη στους 38 καλύτερους αθλητές Πανελλήνια της τελικής φάσης.

Η τελική φάση των Ανδρών αποτελεί την πιο  μεγάλη γιορτή του αθλήματος και είναι τιμή για κάθε αθλητή να βρίσκεται εκεί, όπου συναντιούνται οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές. Ο Γιαννιώτης αθλητής θα αγωνισθεί και στο διπλό αγώνισμα.

Επίσης με τα χρώματα του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων αγωνίσθηκε ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης . Αν και πέρασε ως 1ος  από τον όμιλο του στον καθοριστικό νοκ-άουτ  αγώνα  με τον Ηλιάδη του Γ.Σ.Βόλου ηττήθηκε με 3-0 και δεν πήρε την πρόκριση.