Με τις γνωστές τιμές και πάλι τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία, των 20, 10 και 5 ευρώ. Ωστόσο εσείς έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε να είστε ένας από τους 5 νικητές των εισιτηρίων της Hall Of Brands Gate.

Για να διεκδικήσετε αυτά τα 5 εισιτήρια μπορείτε να στείλετε μηνύματα μ’ έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πρώτος τρόπος, από κινητό τηλέφωνο γράφετε τη λέξη «SUPER» αφήνετε κενό και συμπληρώνετε  «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ». Στέλνετε το μήνυμα στο 54554, χρέωση 0,92€.

Δεύτερος τρόπος, στέλνετε email στο info@super-fm.gr με τίτλο μηνύματος «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» και γράφετε στο κείμενο το «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ». Στα e-mail δεν υπάρχει χρέωση.

Όσοι δεν μπόρεσετε να εξασφαλίσετε ένα από τα παραπάνω εισιτήρια, δείτε τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και τις τιμές από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Λαμία την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από Τετάρτη έως και το Σάββατο, και την Κυριακή από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “Οι Ζωσιμάδες” θα λειτουργήσουν την Κυριακή του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 3VIP, 25€
Θύρες 3-4-6, 20€
Θύρες 9-10, 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.