image description

Επειδή ουδέποτε έχουμε θίξει πρόσωπα και ουδέποτε ήταν στην πρόθεσή μας να θίξουμε πρόσωπα και επειδή γνωρίζουμε ότι στεναχωρήσαμε φίλους στην ΕΠΣΗΠ με την ανάρτησή μας για απόφαση σκάνδαλο εναντίον της Κρανούλας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδέποτε αποδόθηκε ή υπονοήθηκε για κάποιον άνθρωπο της Ένωσης ότι ενήργησε με δόλο και δεν θα πρέπει να παραφράζεται αυτό που αναρτήσαμε.

Δημοσιογραφικά μας δίδεται το δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε κάποια απόφαση που θεωρούμε λαθεμένη και αυτήν χαρακτηρίσαμε και όχι τα πρόσωπα.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η απόφαση της πειθαρχικής δίνει λάθος ερμηνεία στην προκήρυξη του κυπέλλου, η οποία αφορά ερασιτεχνικά σωματεία της δικαιοδοσίας της και όχι της Γ’ Εθνικής, όπως η Κρανούλα, για την οποία θα έπρεπε με συμπληρωματική προκήρυξη να διευκρινιστούν οι όροι συμμετοχής της.

Από εκεί και πέρα, το θέμα περνάει στη δικαιοδοσία της Δόξας Κρανούλας που εξετάζει το ενδεχόμενο έφεσης στην ΕΠΟ και εκεί ίσως να έχουμε την τελική κρίση.

Τέλος, είμαστε ανοιχτοί να φιλοξενήσουμε οποιαδήποτε απάντηση, διότι κι εμείς κρινόμαστε, όπως και όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

Του Γιάννη Γιαννάκη