Μετά το χθεσινό «πάγωμα» από την απόφαση της ΕΠΣΗΠ να την αποκλείσει στα χαρτιά από το κύπελλο, η Δόξα Κρανούλας θα προσπαθήσει να μείνει ανεπηρέαστη από το γεγονός αυτό και να επικεντρώσει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα, όπου η μάχη της σωτηρίας συνεχίζει να είναι αμφίρροπη.

Τις τελευταίες αγωνιστικές χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί που αγωνιστικά η Δόξα έδειξε ότι μπορούσε να τους πάρει. Συνέπεια των απωλειών αυτών είναι να ισοβαθμεί  πλέον με τον Θεσπρωτό. Ωστόσο, μένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, λόγω της νίκης που είχε πετύχει στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα.

Την Κυριακή η Δόξα έχει να αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για την άνοδο, τον Μακεδονικό Φούφα, που μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί ο βασικότερος αντίπαλος του Τηλυκράτη. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αντιμετωπίζουν μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αλλά θα έρθουν αρκετά προετοιμασμένοι για το ματς για να κατακτήσουν την 7η νίκη τους.

Με τη σειρά της η Δόξα Κρανούλας γνωρίζει ότι ακόμα και ένας βαθμός απέναντι σε τόσο δυνατό αντίπαλο θα είναι επιτυχία, αλλά παράλληλα έχει καταλάβει ότι οι διαφορές επιπέδου μεταξύ των ομάδων είναι ελάχιστες, οπότε δεν της απαγορεύεται να στοχεύει ακόμα και στη νίκη.

Μοναδική απουσία, εκτός των γνωστών τραυματιών που είχε το τελευταίο διάστημα η ομάδα, θα είναι ο Τσουλιάης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας. Βοηθοί του θα είναι οι Θεοχάρης Σκορδίλης και Γεράσιμος Μιχαλάς, όλοι από τον σύνδεσμο Κέρκυρας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ΕΔΩ