Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Αναγέννηση Ελληνικού και Ολυμπιακό Βοτανικού για την 13η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει τοπικής κατηγορίας στον δεύτερο όμιλο, παρά το έντονο κρύο και την τεράστια βροχόπτωση. Στην 9η θέση οι γηπεδούχοι με 16 βαθμούς, που ανάσαναν, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 24 και στην δεύτερη θέση στο -9 από την κορυφή.

Ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε εξ’ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους, αφού η κυκλοφορία και η κατοχή ανήκε σε αυτούς. Μονίμως πάνω από την σέντρα και κοντά στην περιοχή του Ελληνικού, επιβάλλοντας αρκετή πίεση για να πετύχουν από νωρίς τον στόχο τους, δηλαδή την νίκη.

Στο 3ο λεπτό, μόλις, ο Μητρογιάννης έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Κοκκιάδης από κοντά έκανε το 0-1.

Η ώρα περνούσε και η εικόνα παρέμενε ίδια. Στο 28′ ο Κοκκιάδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας, αλλά σούταρε ψηλά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους ερυθρόλευκους να είναι πολύ καλύτεροι, αλλά οι μεγάλες φάσεις να λείπουν.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, ο Κοκκιάδης ξανά, πρόλαβε τον Γκώγκο, τσίμπησε την μπάλα αλλά σε σχεδόν κενό τέρμα έστειλε την μπάλα αουτ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που άλλαξε ριζικά το ματς όμως. Και όταν δεν τελειώνεις την κατάσταση, η μπάλα κάποια στιγμή σε τιμωρεί και ας είσαι καλύτερος.

Στο 81ο λεπτό, ο Κουτσογιάννης με εξαιρετική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε παράλληλα την μπάλα στον Γκατζιάνη που προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 1-1.

Και στο 89ο λεπτό, και αφού είχε πάρει πολλά μέτρα στο γήπεδο το Ελληνικό, βρίσκοντας αρκετούς χώρους, ήρθε το.. σοκ για τον Ολυμπιακό!

Και πάλι ο διακριθείς Κουτσογιάννης, με φοβερή ενέργεια, έβγαλε φάτσα τον Στεργίου ο οποίος πέρασε και τον Περιστέρη, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1.

Μεγάλο στραπάτσο για τους ερυθρόλευκους, αφού αν και καλύτεροι και μπροστά στο σκορ με 0-1, έχασαν με 2-1 εν τέλει, δίνοντας ανεξήγητα πολύ χώρο στον αντίπαλο.

Αναγέννηση Ελληνικού: Γκώγκος, Μποζέλα, Μπακόλας(Γκεσούλης), Τριανταφύλλου, Μπεσόπουλος Ν., Μπεσόπουλος Θ., Στεργίου, Κύρκος(Τσιάφος), Κουτσογιάννης, Μαντέλλος, Κολιούσης(Γκατζιάνης)

Αλλαγές: Τσιάφος, Γκεσούλης, Γκατζιάνης, Λάμπρης, Πρόκος, Ζώτος, Λάζος

Ολυμπιακός Βοτανικού: Περιστέρης, Τζήμας, Ντρης, Δημόπουλος, Μπαρέκος, Διαμάντης, Μητρογιάννης, Ζώτος, Κατζιώτης Χ., Ρομποτής, Κοκκιάδης

Αλλαγές: Κατζιώτης Ι., Παλιάγκας, Χρηστάκης, Νικολάου, Γλάβος, Τσιφτσής