Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε από σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γιορτές τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα νωρίς-νωρίς φέτος, αφού δεν προβλέπεται άλλο ρεπό για τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα διεξάγονται ταυτόχρονα πρωτάθλημα και αγώνες κυπέλλου.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την πρώτη μέρα των προπονήσεων ήταν η κατάσταση που θα είναι οι τρεις τραυματίες. Ίλιτς και Ναδάλες έκαναν ατομικό και έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση, με συνέπεια να υπάρχει αισιοδοξία, ότι τουλάχιστον στη 18άδα για τον αγώνα με την Βέροια μπορούν να είναι. Από εκεί και πέρα Τρίτη και Τετάρτη θα υπάρχει πιο ασφαλής εκτίμηση για τον πορεία αποκατάστασης των τραυματισμών τους και δεν αποκλείεται ο Ναδάλες να μπορεί να ξεκινήσει και ως βασικός.

Ο Τσάβες συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και πηγαίνει αρκετά καλά ως τώρα. Και ο ίδιος έχει μεγάλη προσωπική θέληση να επανέλθει στα πολύ κρίσιμα ματς που έχει η ομάδα τους δύο πρώτους μήνες του 2016 και κάνει το παν να δώσει το «παρών» σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Από μέρα σε μέρα αναμένεται να αρχίσει να δουλεύει και με μπάλα.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα που προέβλεπε ασκήσεις γενικής δύναμης με στοιχεία ιδιοδεκτικότητας.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00.