Δόξα Κρανούλας και Μακεδονικός Φούφα διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Με 4-2-3-1 παρατάχθηκε η Δόξα και με 4-5-1 ο Μακεδονικός Φούφα. Το τελικό 0-0, έστειλε στους 20 βαθμούς τον Μακεδονικό και στους 17 τους «Οράνιε».

Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν είδαμε την μεγάλη υπεροχή από κάποια από τις δύο ομάδες, και το θέαμα που γενικά ήταν μέτριο. Οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους, αλλά η κατοχή στην Δόξα.

Στο 12ο λεπτό και ύστερα από μία φάση «μπιλιάρδο» στην περιοχή της Δόξας, αποδέκτης από τις κόντρες ήταν ο Τζουβάρας ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, κερδίζοντας όμως το κόρνερ, για τον Μακεδονικό Φούφα.

Στο 42’ εκπληκτικό σουτ με φάλτσα από τον Κελοσάνι, από την γωνία και δεξιά της μεγάλης περιοχής, που ανάγκασε τον Αρχοντάκη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, με το παιχνίδι βέβαια ν’ ανοίγει και να πηγαίνει στην δύναμη, με τις αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν να δείχνουν τις προθέσεις των προπονητών να πάρουν την νίκη.

Στο 74’, βαθύ πλάγιο στην περιοχή του Μακεδονικού και ο Μιχάλης από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Πολύ λίγες οι ευκαιρίες στο ματς, ειδικά στο δεύτερο μέρος, με την ισοπαλία να είναι πέρα έως πέρα δίκαιο ως αποτέλεσμα.


Δόξα Κρανούλας:
Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος, Νάσιος, Γκόλιας, Μιχάλης, Τσουμάνης, Τσιέπας(Παράσχης), Παρχαρίδης(Ριστάνης), Γκέγκα(Μαρμούτας), Νούγιας(Νιτσιάκος)

Αλλαγές: Νιτσιάκος, Ριστάνης, Παράσχης, Καραφλιάς, Μαρμούτας, Μουζακίτης, Τάτσης

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Κοπατσάδης, Σιδηρόπουλος, Πυριτσάους, Τζουβάρας, Ασλακπτανόγλου, Τσικόπουλος(Χαραλαμπίδης), Δούφιας(Τακίδης), Χάιτας(Μόσχος), Καλογιαννίδης(Ματούλας), Κελοσάνι

Αλλαγές: Παπαδόπουλος, Tsompo, Χαραλαμπίδης, Μόσχος, Καραξούνας, Ματούλας, Τακίδης