Χαρούμενος από το βαθμό και την αγωνιστικότητα της ομάδας του ήταν ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη τύπου. Διαβάστε αναλυτικά:

«Άλλος ένας πολύτιμος βαθμός για την ομάδα μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια δυνατή έδρα. Νομίζω ότι, παρά τις απουσίες βασικών παικτών, τα παιδιά που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν με τρέξιμο και ψυχή και με τακτική που σε μεγάλο ποσοστό βγήκε μέσα στο γήπεδο.

Τα Γιάννενα είχαν 2-3 φάσεις που θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι, αλλά η αγωνιστικότητα και η προσπάθεια μας δικαίωσε και μας ικανοποιεί. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και εύχομαι καλή συνέχεια στα Γιάννενα που μου είναι συμπαθής ομάδα».

Για τον Μελίσσα και αν αποτελεί «πονοκέφαλο» να έχει τόσο καλούς τερματοφύλακες: «Νομίζω ότι έχω την καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων. Και ο Παπαδόπουλος ήταν καλός και ο Μελίσσας εξαιρετικός και ο Πίτκας πέρυσι μας έδωσε άνοδο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση όλη η τριάδα. Αυτό είναι ευτυχία και όχι πονοκέφαλος για έναν προπονητή».

Για την τιμωρία 5 αγωνιστικών στον τερματοφύλακά του, Νίκο Παπαδόπουλο: «Ήταν πάρα πολύ αυστηρή η απόφαση, όλοι πανηγύριζαν στο κόρνερ, εκείνος αγκάλιασε τον διαιτητή. Έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη. Πέντε αγωνιστικές είναι υπερβολική τιμωρία».

Για την οδηγία που έδωσε στον Πίτι στην εκτέλεση του φάουλ όπου προήλθε το 1-1. «Σκεφτόμασταν να το εκτελέσουμε με πάσα, αλλά του είπα φέρε την μπάλα στην περιοχή, να μην παιχτεί με πάσα».