Αγώνες Κωπηλασίας Τετρακώπων «Open row triathlon» διεξήγαγε χθες ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου, με τη συμμετοχή αποστολών από ναυτικά σωματεία και ομίλους διάφορων περιοχών της χώρας μας. Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος έλαβε μέρος με τρία πληρώματα αποτελούμενα από 12 επίλεκτους αθλητές των κατηγοριών Ανδρών, Εφήβων και Παίδων.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν οι αγώνες με βάρκες στη λίμνη της Καστοριάς και τα αγωνίσματα που έγιναν περιλάμβαναν εργόμετρο και τρέξιμο. Παρόλα αυτά, τα τρία πληρώματα του Ν.Ο.Ι. έπιασαν… κορυφή, κατακτώντας τρεις πρώτες θέσεις και τα αντίστοιχα χρυσά μετάλλια!

Πιο αναλυτικά, τις χρυσές πρωτιές πέτυχαν οι Γιάννης Τσίλης – Στέφανος Ντούσκος – Παντελής Σωτηρακόπουλος – Άρης Γραμμενιάτης στην Τετράκωπο των Ανδρών, οι Αλέξανδρος Μαμακής – Δημήτρης Μπουκουβάλας – Γιώργος Γραμμενιάτης – Ανδριανός Οικονόμου στην Τετράκωπο των Εφήβων και οι Γιώργος Κολιός – Λεωνίδας Παλαιοπάνος – Παύλος Φαΐτάς – Ζήσης Μπουκουβάλας στην Τετράκωπο των Παίδων.

Την αποστολή του Ν.Ο.Ι. συνόδευσαν στο Μαυροχώρι τα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου Θανάσης Κιτσάκος και Μάρθα Παλαιοπάνου και οι προπονητές Λευτέρης Τζίμας και Θανάσης Μπουκουβάλας.