Τον νεαρό στόπερ, Ντίνο Μαυροπάνο, ξαναβλέπει ο Γιάννης Πετράκης αυτές τις μέρες στην προπόνηση. Ο νεαρός, που βρισκόταν στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις το καλοκαίρι, αλλά δεν κατέστη δυνατό να έρθει σε συμφωνία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την αντίστοιχη του Απόλλωνα. Φαίνεται, όμως, ότι βρέθηκε τελικά ο τρόπος και δεν αποκλείεται ο 20χρονος στόπερ να φορέσει τελικά τα «κυανόλευκα». Θα διατηρεί το δικαίωμα να αγωνίζεται και στην Κ-20 και δεν αποκλείεται να παίξει εκεί σε πρώτη φάση.

Εκτός από τον Μαυροπάνο στη σημερινή προπόνηση ήταν κι ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, αφού ο Πετράκης τον δοκιμάζει. Είναι, άλλωστε, προσφιλής τακτική να βλέπει ο προπονητής αρκετά νέα παιδιά που έρχονται με καλές συστάσεις και από εκεί και πέρα αποφασίζει.

 

Και η Βέροια για Κοροβέση

Η Βέροια βρίσκεται κι εκείνη στην αναζήτηση εξτρέμ και ένας βασικός στόχος, σύμφωνα με τη «Live Sport», είναι ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΟΚ, που ενδιαφέρει παράλληλα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η υπόθεση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει από πλευράς ΠΑΟΚ, για το που προτιμά να στείλει τον ποδοσφαιριστή, μιας και διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο συλλόγους, αλλά και ο Κοροβέσης προτιμά να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι να αποφασίσει η ομάδα αν θα τον δώσει δανεικό.