Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για την παραχώρηση του νέου κλειστού του Πανηπειρωτικού μόνο για εκδηλώσεις ή προπονήσεις ομάδων μπάσκετ, εξέδωσαν οι περιφερειακοί προπονητές βόλεϊ, Βίτσιος, Καλογήρου και Παππάς. Το νέο κλειστό δεν έχει παραδοθεί επισήμως, ωστόσο γίνονται εκεί κάποιες προπονήσεις, αλλά η κατάσταση στη Λιμνοπούλα παραμένει ασφυκτική, αφού δεν υπάρχει χρόνος για προπονήσεις του κλιμακίου των προεθνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των προπονητών:

Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες σωρεία δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και είδαμε αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης σχετικά με το τουρνουά προς τιμήν του μεγάλου γιαννιώτη μπασκεμπολίστα Νίκου Φιλίππου στο “Νέο κλειστό Ιωαννίνων”.

Χωρίς να θέλουμε να χαλάσουμε το όμορφο της πρωτοβουλίας και με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του Νίκου Φιλίππου θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα ερώτημα προς όλες τις αρχές της πόλης:

το ¨Νέο κλειστό Ιωαννίνων” έχει παραδοθεί προς χρήση; Και αν ναι εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα σάλας; (το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό αφού γνωρίζουμε ήδη ότι οι ομάδες μπάσκετ το χρησιμοποιούν απο το Σεπτέμβριο και υποτίθεται ότι από τον Οκτώβριο θα μετακόμιζαν εκεί μόνιμα παραχωρώντας αντίστοιχες ώρες στο κλειστό της λιμνοπούλας, σύμφωνα με όσα προφορικά ειπώθηκαν σε  εκπροσώπους των Σωματείων βόλλεϋ και χάντμπωλ).

Και όλα αυτά γιατί από την εμπειρία μας για τις προπονήσεις του κλιμακίου Ιωαννίνων Προεθνικών ομάδων Πετοσφαίρισης (βόλλευ) η εξεύρεση έστω ενός διώρου ανα δεκαπενθήμερο για προπόνηση μοιάζει με όνειρο απατηλό για το υπερφορτωμένο πρόγραμμα το κλειστού της λιμνοπούλας.

Σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση
Βίτσιος Σταύρος (Συντονιστής Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος)
Καλογήρου Δημήτρης (Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος)
Παππάς Γεώργιος (Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος)