Το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ανδρούτσο του Ολυμπιακού αποκάλυψε η ιστοσελίδα a-sports.gr. Ο νεαρός μέσος ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο ΠΑΣ, που θέλει παίκτη για το κενό που άφησε ο Κοζορώνης στο ρόστερ, το σκέφτεται.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει

«Παίκτη στον χώρο του κέντρου για να καλύψει το κενό που άφησε με τη φυγή του ο Βαλάντης Κοζορώνης αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα και μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν πολύ είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Οι προθέσεις των Πειραιωτών είναι αυτές που έβαλαν στο… τρυπάκι τους Ηπειρώτες, αφού ο 20χρονος μέσος δεν τους αφήνει αδιάφορους έστω και αν τονίζουν όλα αυτά τα χρόνια πως προτιμούν να μην παίρνουν δανεικούς.

Δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει από το καλοκαίρι με τις υποθέσεις των Γιώργου Μανθάτη και Ντίνου Μαυροπάνου και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Ηπειρώτες, αν και σε πρώτη φάση οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ίσως υπάρξουν και αποχωρήσεις, συμπεριλαμβάνοντας τους Ροντρίγκεζ, Μπετρά και Βιδάλ. Για τον πρώτο υπάρχει μια κινητικότητα μήπως λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά για τους άλλους δύο δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Ειδικά ο Βιδάλ θεωρείται εξελίξιμος παίκτης που έχει πάρει ευκαιρίες και έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει, οπότε δύσκολα θα επιδίωκε ένα πρόωρο τέλος μαζί του η ομάδα.