Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα στον αγώνα του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό και το γεγονός αυτό πιθανόν να οδηγήσει τον Γιάννη Πετράκη σε πρόωρη επιστράτευση του Αλέξανδρου Νικολιά! Ο μεσοεπιθετικός των «κυανόλευκων» που προέρχεται από λοίμωξη, αλλά είχε ξεκινήσει ατομικό τρέξιμο τις τελευταίες μέρες, συμμετείχε την Πέμπτη στο δίτερμα και υπάρχει σοβαρή πλέον πιθανότητα να μπει στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, αν απαιτηθεί, ίσως πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Πάντως περισσότερο από 20-25 λεπτά θα ήταν μεγάλο ρίσκο με το βεβαρημένο παρελθόν τραυματισμών που έχει και το διάστημα απραξίας που είχε προηγηθεί λόγω της ασθένειάς του.

Έστω κι έτσι, ο κόουτς του ΠΑΣ αποκτά μια επιπλέον λύση στον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι θα λείπουν οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος, Σολτάνι, Γαρουφαλιάς και Καρανίκας και οι τραυματίες Μιχαήλ, Ναδάλες, Ροντρίγκεζ, Ντόλοβατς. Ουσιαστικά μιλάμε για 4 ενδεκαδάτες απουσίες.

Σε ό,τι αφορά το σκέλος της προπόνησης, την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής. Το μενού είχε στατικές φάσεις και στη συνέχεια διπλό με την καθοδήγηση του κ.Πετράκη.