image description

Η αυλαία του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πέφτει την Κυριακή, με την Δόξα Κρανούλας να έχει μπροστά της μια δύσκολη έξοδο στην Λευκίμμη, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Οι Κερκυραίοι είναι θεωρητικά μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ είχαν αποδείξει και σε φιλικό παιχνίδι που είχαν δώσει μέσα στην Κρανούλα στα τέλη του καλοκαιριού, και στο οποίο είχαν νικήσει με 0-1, ότι είναι μια αρκετά δυνατή και ποιοτική ομάδα για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Η Δόξα θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να εκμεταλλευτεί το ρεπό που κάνει αυτήν την αγωνιστική η ΑΕΠ Καραγιαννίων με την οποία ισοβαθμεί, αλλά έχει το πλεονέκτημα μαζί της, καθώς την είχε νικήσει με 3-2.

Σ’ ένα πρωτάθλημα που οι αγωνιστικές διαφορές είναι μικρές και όλα θα κριθούν μέσα σε ελάχιστους βαθμούς, ακόμα και η ισοπαλία στην Κέρκυρα θα είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους «οράνιε» που την προηγούμενη εβδομάδα έκοψαν βαθμούς από μία ακόμα ομάδα που στοχεύει στην 1η θέση, τον Μακεδονικό Φούφα.

Ο Βασίλης Σιαφάκας θα έχει δύο απουσίες για τον αγώνα της Κυριακής, που μετατέθηκε για τις 14:00, ώστε να εξυπηρετηθεί στην επιστροφή της η Δόξα Κρανούλας. Οι Γκόλιας και Καραφλιάς είναι τραυματίες, αλλά το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Τσουλιάης στο κέντρο της άμυνας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Στέφανος Στεφάνου και βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Τίκας και Γεώργιος Παπαλαζάρου, όλοι από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Καψάλης (Αιτ/νιας).

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ